nazel123 34+4 haftalık anneler nasıl gidiyor ? Bende yatarken nefes daralması başladı sizdede varmı? Birde bebeginiz kaç kiloda🤗
Eslina nazel123 bizde 33 olduk bugun kontrolum vardı okadar ağrım olmadına rağmen doktor herşey normal dedi bu arada 33 haftalıkken bebekleriniz kilosu nekadardı bize 2160 gr dedi normalmı ben pek anlayamadım 2 hafta önce bebek kilo almadı demişti
rukiye-02 nazel123 34+5 olduk bizde 32 haftalıkken iki kilo dedi yarın randevumuz var bakalım kaç olmuş 🙄 rahme giren şiddetli kramplar karın ağrısı bel ağrısı üstüne birde mide bulantısı ve ishal bu aralar günler çok zor geçiyor yani 😥
BhrBrfn nazel123 aynısı bende oldu 34+2yim gece yatamadım evın ıcınde dolandım durdum en son balkona cıkıp hava aldım bıraz duzeldım
Esrac nazel123 ben de 35+0 Bir haftadır nerdeyse nefes daralması var geceleri uyuyamıyorum bebekler doğana kadar mi acaba bu devam etcek🙄
Happmoml 34+2 birsürü şikayet çıktı ortaya hangisini saysam 🤦♀️ uykusuz geceler, çatlayan vücud ah aahh az kaldı ama bizde az kaldık sanki 😂
Berdogan Bizimde 34 bitiyor 35 e giriyoruz.. hafta başında 2800 48 cm demişti bana bir anda biraz fazla gelmişti ama dr normal dedi 35 hafta ile uyumlu dedi. Bakalım 35 hafta içinde (salı günü) gidince ne diyecek. Geçen gittiğimde nst de bişey çıkmamıştı bakalım bu sefer bi şeyler çıkacak mı 🙄😏
Medinee23 35 haftalık olduk 1 haftadır tansiyon ve şeker çıktı..onunla uğraşıyorum..bazı testler yapıldı sonucunu bekliyorum yatırım iştendi hastaneye gözetim altında kalmam için ..Ilk normaldi bu büyük ihtimal sezeryan olacak korku endişe ve panik içindeyim ..dua edin kızıma sağ sağlim kavuşayım..vakti zamaninda
Minikbebis nazel123 35+5 mide ekşimesi burun tıkanıklığı egzersizlere başla dedi doktor yuvarlanıyoruz :)
Nrbn19 nazel123 34+1olduk ama bebegin asiri kasilmalari var bu ara. Karnimda sertligini hissediyorum ve canimi yakmaya basladi normal mi bilmiyorum