kckprens6 21 haftalık gebeyim 3 kontrolum de kesin erkek denilmişti hazırlığımı hep erkek üzerine yapmıştı annem ancak minnak bir sürprizle prenses olduğunu öğrendik varmı bizim gibi🤭
Nisaa11 kckprens6 demek ki kordonu öne geldi 🤔 benim erkek dedi ama bir şey almayın demişti doktor kordon da olabilir diye 😅 yanılmadı çok şükür 🤲🏻
lleyla4545 kckprens6 bana da erkek dedi doktorum sonra 2 ayrı doktora gittim kız dediler kafam karıştı çok 😊 22. Haftadayım herşeyi pembe aldım inşallah değişmez yine korkuyorum 🙄😱
Esra_ss kckprens6 37. Haftadayz bu gün rüyamda değiştiğini gördüm inşallah değişmez 🤣😂 15. Haftada bnmde değişmişti
yagmur_annesi kckprens6 ya bende 7. Ayima kadar kiz dediler sonra farkli bi doktora gittim erkek dedi sonra yine kiz dediler belirsi bilmiyorum 😁😁
kckprens6 lleyla4545 alma bacım emin olana kadar detaylı ultrasonda kesin söylüyorlar bende detaylı da öğrendim kız olduğunu okadar hazırlığı sil baştan başladım değiştirebildiklerimi değiştirdim 😂
Symsglm kckprens6 detaylıda mı öğrendin prensesi 😊 bize hep erkek dediler detaylıda da aynı şekilde. ama doktor erkek olduğunu ultrasonda gayet net gösterdi
kckprens6 Symsglm evet il detaylı da erkeğe benziyor dediler 12. Haftada 16 ve 18. Haftada kesin erkek dediler 21. Hafta detaylı ultrason da kesin kız dediler ve gördüm de kız kız oldugunu bacak arası boştu 🤭🤭
2kizanasi burda o kadar çok değişen cinsiyet postu okudum ki belli olsa bile hiç bi hazırlık yapmıycam son ana kadr heralde 😂😂
Esincim Başından beri aynı dr a gidiyorum 12 de erkek dedi çıkıntı gösterdi 16 da kesin koz dedi daha 2 gün önce gittim kesin kız dedi bu haftalardan sonrada değişenleri o kadar cok okuduk ki burda emin olamıyoruz farklı dr Lara mı görünmek lazım acaba
Masal_2538 Bende 27 haftalık gebeyim şaştık kaldık kız dediler hazırlıklarımin hepsi bitti herşeyi şimdide erkek dedi başka doktora gittim şaştık kaldık 😂