snurdemir Kızlar sizde de yorgunluk var mı? Sürekli uyumak istiyorum. Çatı ağrım çok var ve artık doğurmak istiyorum 🤭 sizde durumlar nasıl?
Kullanicianne snurdemir bizede pazartesiye kadar bekliycez dedi pazartesi sabah 6 da yatış verdi doktor😔😔
snurdemir Mimozam06 doğum habercisi sanırım kendiliğinden gelsin istiyorum pazartesi kontrolum var eğer bi şey olmazsa çarşamba yatışım var 🤗
Mimozam06 snurdemir suni hiç istemiyorum inşallah kendileri gelir😢 benim de Salı kontrol var kırk bitiyor tamamen
Semraca Mimozam06 aynıyız salı 40 hafta kontrolüm var. Günlerdir adet sancısı gibi bazen daha şiddetli sancı oluyor mide bulantısı kusma cabası sabah kalkıyorum hiç bir şey yok sıkıldım valla
Kullanicianne Mimozam06 yaa ben 38 de falan gelicek diye bekliyodum 40 oldu ve hic de sancim yok.. cok yoruldum artik simdi bide pazartesi yatis dedi stresde cok yapiyprum nasil olucak bilmiyorum
Kullanicianne snurdemir bendeee sancilarim gelsin istiyorum suni istemiyorum ama en ufak sancimda yok pazartesi yatis verdi doktor nasil olucak ne olcsk hic bir fikrim yok
Mimozam06 Kullanicianne aynen ben de erken bekliyordum öncesinde çok sancım oldu çünkü ama erkeni geçtim şimdi vaktinde gelse razıyım stres yapmamaya çalış o da çok olumsuz etkiliyormuş Doğumun başlamasını
snurdemir Kullanicianne allah yardımcımız olsun valla kuzum böyle çok kolay bi şekilde doğum yapalım istiyorum 🤲🏻
Ezgi60 Kızlar ben de 39+1im . Bende sancı falan yok🙁akşamları hafif belime ağrı giriyo ve vajinada baskı hissediyorum ama gündüz hiç bi şey yok. Doktor ptesi tekrar açılmama bakıp suniyle başlatacak ya da sezeryane alıcak. Ben çok istiyordum normal doğumu. Hayırlısıyla kendisi gelir inşallah
Kullanicianne Mimozam06 evet öyle.. , zaten artik geleceğini pek sanmiyorum pazartesi günü suni ile gelir artik kaçışı yok😊🙏
Sumide Ben de kasilmalarim vardi gece uyutmadi. Baska da bir sey yok dedigin gibi uyku halim var bacaklarim agriyo 2 gündür. 😅😣
Birannegun Sumide kasılma derken bebeğin Bi yerde toplanması mı kasılma oluyo? Taş gibi oluyo benimde karnım bazı zamanlar bu kasılma mı oluyo