Samnur songulmeydan Canim bende gribim Allaha sukur bogazim agrimiyor ama ic akintim var. ben bol bol nane limon ve ihlamur kaynatip iciyorum iyi geliyor baskada elimizden gelen bisey yok maalesef bol su tuketip dinlen.
mnli songulmeydan yarım limon bir kalık bal bir kupa sıcak su ile çay yapın baya yumuşatıyor bir de ballı süt ben ikisi ile atlattım
bebegimyolda_ Samnur hamilelikte önermiyorlar erken doğumu tetikliyor bende 2 haftadır öksürükten geberiyorum nane limon ıhlamur içemezsin dedi doktorum ayva kabuğu kaynatıp içeyim dedim ona bile müsaade etmediler
Badevehande Boğaz ağrısına bal iyi geliyor 1-2 tatlı kaşığı yavaşça yutun bi süre su içmeyin yumuşatır
Samnur bebegimyolda_ Bende internetten arastirdim en musaiti nane limon ve ihlamur du. Herkes baska bisey diyor.
Elif_murat Bende dün gece burnum genzim yanıyordu, sabah kalktım daha çok olmuş. Hemen üstüme iki kat battaniye alıp terledim, şimdi de iki kupa nane, limon, bal karıştırıp içtim. İnşallah doğumu falan tetiklemez. Gerçi bi yandan tetiklese de iyi olur aslında, 37+1 olduk. Bi kaç güne gelse fena olmaz 😂😂😂
Samnur bebegimyolda_ https://youtu.be/vAXwgFyIX8Q bu linki izlersen canim ne demek istedigimi anlarsin