GlayAslan 17 haftalık hamileyim rahim boyu 21mm plesenta çok aşağıda bu durumu yaşayan varmı aranızda neler bekliyor beni 😔
Sara GlayAslan Bendede kısalma oluyo.O yüzden sende uzan.Poponun altına yastık koy.Öyle uzan.Cok gezme.Birde progestron verdımı sana?.Sen dedıklerımı yap eger düzelmezse dikiş atıyorlar.Bendede rahım boyun ölçülüyorki olurki dikiş lazım olur dıye.
Heycanlianne GlayAslan merhabalar banada dikiş atıldı 2.4 dü benim de şimdi 3,6 ya çıktı ama hiç kalkmadan yatıyorum. Sizi çpk uzun ve sabır gerektiren bir dönem bekliyor
GlayAslan Sara evet dikiş olayına karar verilecek Çarşamba günü plesenta çok aşagıda olduğu için o anda herşey olabilir 😔
muhallebik GlayAslan ciddi bir durumsa dikiş atılması atılmamasından iyidir diye düşünüyorum bence kafanızın rahat etmesi için bir başka doktora daha görünün.. bol bol dua edin inşallah her şey güzel olur 🙏🏼
Crescent96 Heycanlianne rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏼🙏🏼 Hayırlı haberlerle gelirsin buraya insallah
Sara GlayAslan O zaman şimdiden koydursan dikişi rahat olur.Cunkı cocugun qramı cok oldugunda bır azcık problem oluyo.
GlayAslan KbraAcn yok daha önce ölçülmüştü birde üstüne plesenta aşagıda olunca baya riskli bir durum çıktı ortaya