Islim123 Bundan 2 gün önce hafid kanama şikayeti ile doktora gitti kese alanı dışında kanama vardı ve bebegin eşi rahim onunu kapatmıştı progestan ve pruluton iğne verdi. Ama o günden sonra kahverengi çamurunu yoğun lekelenmelerim devam ediyor icimde bir sıkıntı var sizce doktora gitmeli miyim çok mu abartıyorum. Doktorum yoğun adet kanaması tehlikeli sakin ol falan dedi ama korkuyorum elimde değil
Peluskaa Islim123 canım merhaba yasayan bir anne olarak kahverengi kanama gelen eski kandır , kırmızı kanama yenidir ve aktifse hemen doktora gidilmelidir . Lekelenmen kahverengi normal ama tabiki için rahat edecekse git doktra tekrar baksın kalbin ferahlar🤗
Islim123 Peluskaa utanarak söylüyorum ama kahverengi camurumsu bir renk ama bitmemesi beni korkuttu sadece
Peluskaa Islim123 estagfurullah canım benim cok normal diyorum ya bnm hep oyle 😬 hatta bazen birikiyor kan pıhtısı tuhaf sekilde gelebiliyor ıyyydiyorum 😅 ama dediğim gibi için rahat etcekse bi kere daha baktır 😊 kanamalardan sonra kahverengi lekelenmeler normal 😊
Peluskaa Islim123 ne demek canım benim olaki miktar artarrsa yine ziyaret et dr u ama dr unda dedigi gibi panikleme ❣️🤗 her kanama düşük vs degildir cok yasayan olmus burdada bnm haricimde onlarıda okuyabilirsin hatta korkutma kendini ama 😅 dinlen bol bol istirahat et sırt üstü diil ama yanlara yat bacak arasına hafif kırlent koy böyle işte 🤗