Iimran Kızlar uyku seti nevresim takımı nerelerden aldınız memnun kaldığınız fiyatı uygun bi yer var mı ?
Elcinttk Iimran merhaba istda yaşayanlar için hadımkoyde taçın fabrıka satıs magazası var zorlu teks olarAk gecıyor.nevresımler ınanılmaz ucuz 2 ay once 18 tl 30 tl arası fıyaTlara aldım.tavsıye ederım
Mrvcbr Iimran https://urun.n11.com/uyku-seti/mini-baby-figurlu-sari-besik-bebek-uyku-seti-11-parca-P319149943 Ben bunu aldim
ozgeya Iimran Özdilek ve Taç nevresimlerimiz.çok da güzel çıktılar.İndirimlerini yakalayıp iyi fiyatlara almıştım.
Esraa3618 Lcwaikiki den aldım malı çok güzel di 49 yada 39 olması lazım fiyatı indirimdeyken almıştım ☺️
Iimran Elcinttk denizlideyim bende buranın tekstili meşhur zaten de daha farklı yerlerden alıp memnun kalan var mı acaba diye 😊
Yagmurferdic Iimran haftaya perşembe a101 e geliyor %100 pamuk yazıyor gidip bakıp alacağım inşallah 25 tl 2 3 takım alacağım
Zeydo Yagmurferdic onu bende gördümde takımda çarşaf yok galiba. Nevresim ve yastık ölçüsü yazıyor. Alırken kontrol et canım
Ssedaxx Iimran taç 100 tl ye aldım ama yıkandı falan hiç deforme olmadı çok güzel daha uygun fiyatlı e bebekte falan gördüm nasıldır bilmem ama
Tugceee123 Iimran ben soley marka aldım ayıcıklı o kadar güzelki yüzde yüz pamuk ve çok kaliteli netten aldım kutu içinde geliyor zaten çok şık ve özenli 70 liraya aldım
Tugceee123 Iimran evet 2 tane yastık bir adet yorgan kılıfı bir adet çarşaf çokta şık bak netten zaten kötü yorum da yok Trendyol da hepsiburada ve PTT avm satıyor soley marka araştır bence