Pircu Arkadaşlar merhaba , 28+5 günlük oldum çok şükür . Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Sancılarınız kaç haftalıkken başladı ? Ben de hâlen sancı yok sırt ve bel ağrısı dışında ? İlk gebeliğin olduğu için bilemiyorum 🙄 Kaç haftalık olunca başlıyor bu sancılar?
seymakumatarnsf Pircu Normalde bir hamilelik dokuz ay sürdüğü için yani 38-39ları görmeniz gerektiği için sizin sancınızın olmaması çok güzel ve çok normal☺️
azizeguneyy Pircu 32-33. haftalarda yalancı sancılarım başladı şimdi 36. haftadayım gerçek sancıları bekliyorum😂
Nisaa11 ilkinn ayy kendimden buldum bir tane çok şükür🌸 herhalde direk doğuma gideceğiz biz değil mi ne sancı ne bir şey ☺️
ilkinn Nisaa11 galiba öyle olacak canım ya ☺️ Sağ salim bir avazda doğururuz inşallah 😊 ben de burda doğum hikayemi paylaşmak istiyorum 😋
rukiye-02 azizeguneyy canım yalancı sancı nasıl oluyor yani nasıl ayırt ediyorsun bende de bi sancılar var da bilmiyorum ne 😅
Sedaahmett Pircu benim 39+6 da suyum gelemeye başlayinca acil doguma aldılar. Ama hala sancı yoktu 😂🤷♀️ suni sanci vermek zorunda kaldilar.
Pircu Kuzenime de sordum onun hiç sancı olmadan direkt doğuma almışlar ,suni sancı vermişler öyle doğum yapmış. Haliyle ilk gebelik olunca merak ediyor insan ☺️☺️☺️
Cancana Pircu öyle canın mı istiyor sancıyı 🤦♀️Kız akıllı ol ANAM yatsana mis gibi aceleci oluyor insan ilk ya rabbim kavuştursun hepimizi
azizeguneyy rukiye-02 regl sancısı gibi oluyo yalancısı ve bazen beldende vuruyor öyle olduğunda dakika tutuyorum hemen ama gerçeği belden vurup kasıklara kadar iniyomuş
Rbysf rukiye-02 canim sancılar daha uzun sürüp gecici oluyor sa giderek siddetlenmiyosa yalancı sanci oluyo
Funda8 39+4 olduk iki üç gündür belim tutulmuş gibi ağrıyor kasıklarıma vuruyor dün gecede bebeğim aşağıya baskı yaptı sancım yeni oluyor anca hazır hissetti kendini galiba pazartesi 40 haftamız doluyor gelmezse sabahtan suni sancı vericekler 🙈🤦♀️🙏
rukiye-02 azizeguneyy benim ki belden de vuruyor ve vajina dan böyle bıçak saplanır gibi oluyor midem de çok bulanıyor bugün doktora gidicem sorarım bakalım çünkü üç dört gündür çok ağrı çektim haftam da erken daha 34+6
Rbysf Benimde ilk gebeligim suan uyuyamiyorum sancidan benim sancilar belden assagidogru iniyo böyle yanma gibi birde kasiklarda ağrı 37+4
rukiye-02 Rbysf dinlenince geçiyor canım bazen uzun sürüyor bazen kısa erken değil mi yalancı sancılar için bide bu doğum yaklaştığının mı göstergesi oluyor acaba 🙄