vuslatim34 Sabah namazından sonra rüyamda gelinlik giymiştim kızlar .Hemde kendi gelinliğimdi öylece bekliyordum .Uyandım direk dedim acaba hamile miyim.Eşim artık alışmış sadece güldü😄Benim gibi olan var mı.Yada heralde ben artık bebişi rüyamda görürüm 🙄
Asli123 vuslatim34 ya kıyamam rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat.. ben hamileyim ama hiç tadını çıkaramadım hergün ağlıyorum
Nltka Allah gönlüne göre versin ama bebek isteyenlere tek tavsiyem stres olmadan bebek beklentisi olmadan hareket edin aksi halde olmuyor stres yumurtalar içinde spermler için de iyi değil .
vuslatim34 Nltka amin canım ama düşünmededen de olmuyor.Eşiminde üzüldüğünü görünce daha bir içerleniyorum
Asli123 vuslatim34 keşke hormonal şımarıklık yaşasaydım 😔 bebeğim de sorunlar var doğunca anlasılcak artık her gittiğim doktor bişe diyor yoruldum
Nltka vuslatim34 haklısın uzaktan konuşmak çok kolay gibi ama birbirinizi sevdiğinizi hissedin şükredin herşey daha güzel olacağına inanın tez zamanda çocuğunuz olur inşallah
Deleted5544 hiç öyle düşünmeyin. bende 3 senedir uğraşıyorum. kaç kez rüyamda hamile olduğumu yada çocuğumun olduğunu gördüm. uyandığımda keşke uyanmasaydım o güzel anda kalabilseydim derdim. geçen ay aşılama yaptırdım ve çok umutsuzken şuan 4 haftalık hamileyim allaha sükür. sakın umudunu kaybetme o yüzden 🤲🏼
DiplomaliEvHanimi Bende hiic ruyamda gormezdim 10gun once coook guzel bi kizim olddugunu gordum bu gece de cift cizgi gordum 15.gecikme gunum ayin 3unde test 1.20di acillik oldum ishal ve bulantidan pazrtesiyi bekliyorum
Se19 DiplomaliEvHanimi canim s3n neden erken gebelik testi yapmiyorsun ki? 15gun gecikmis yani muhakkak cikar artik