elifzeynebinannesi Hayirli sabahlar arkadaslar, Allah nasip ederse 18 gun sonra dogumum var.Gorevim geregi memleketimde degilim, ama dogumda ziyarete annem, kayinvalidem ve gorumcem gelecek, izinde oldugum icin muhtemelen is yeri arkadaslariminda haberi olmaz, ondan ziyarete gelemezler, belki komsularim gelir.. O nedenle kapi susu vs dusunmuyordum..Ama gecen hafta nts ye girdigimde dogum kapilarinin cok guzel suslu oldugunu gordum, kendimi kotu hissettim, bende yapsammiki boylede hastane kapim bombos kimsesizim gibi olcak dedim, masraf yapmakta istemedim, tamamen kendi kafama gore biseyler yaptim, olmusmu acaba.. Tülüm sadece beyaz vardi, uclarini kece kalemle boyadim, ortasina kagit tabak koyup hat kalemiyle bebisimin ismini yazdim, nikah sekerlerimden kalma cicekleri yapistirdim, kartonun ustune elyaf yastiktan cikartarak elyaf yapistirip ustunu kumasla kapladim, incilerle susledim, daha yeni bitti:)
Fdle elifzeynebinannesi ben beğenemedim çok basit durmuş tabiki de senin beğenmem daha önemli fikrimi söylemek istedim bana sorarsan daha benim bir kapı süsüm bile yok 😁 En önemlisi hayirla sağlıkla Elifini kucağına al inşallah kuzum 🙏🙏
Pcoslubiranne elifzeynebinannesi inciler hariç üzerindekileri sökün küçük bir ayıcik bulun ve kenarına iliştiriverin.Çok karışık ve biraz basit durmuş.Daha sade ve şık durur.
Deletedmom099 elifzeynebinannesi vidalı kasnağın etrafına iki çiçek koyup ortasına da ismini yazdırabilirdin hem masrafsız hem güzel olurdu ben pek beğenemedim
sevdicek elifzeynebinannesi çok güzel çok beğendim valla eline sağlık kendi kendine bunları yapabilen insanlara hayranım 🙈😊
elifzeynebinannesi 17022020 cok tesekkurederim Allah razi olsun.. Acaba cemberin etrafinida distan tamamen beyaz tulle yelpaze seklinde cevrelesemmi sizce, yoksa bu sekilde dahami iyi ,kararsiz kaldim, bayada yoruldum biraktim..:)
gizemaydemir_ Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin👼🏻🤰🏼
elifzeynebinannesi gizemaydemir_ Allah razi olsun, Rabbim hepimize saglikli dogumlar versin, hayirlisiyla bebisimize kavusmayi nasip etsin insallh..
17022020 elifzeynebinannesi eğer beyaz tülünüz büyükse fiyonk şeklinde yapıp ortasına bu minnoşu yerleştirebilirisniz vaktiniz varsa tabi 🥰 yolksa böyle de güzel bende oğluma yaptım makrome ipi ile 🙈
elifzeynebinannesi Deletedmom3 hımm uzuldum, etrafini disardan yelpaze seklinde beyaz tulle cevirsem nasil olur peki?..
Deletedmom3 elifzeynebinannesi bana simetrik gelmedi kenar kesimi hatalı. Ayrıca renk uyumu da olmamiş pembe kirmizi mavi.. Yazı da sıkıntı var Zeynep in Z si baya kotu duruyor. Birde asılmış hali sanırım bakarsanız yamuk duruyor asma yerini de ortalayamamissiniz. Bence bunu bırakın kendiniz yapmak isterseniz kasnaklara simli tül alıp pleksi isim yazdirin kenarlarini 3 boyutlu tül ciceklerle süsleyip onlardan kuyruk gibi bisey yapabilirsin onu da burada gormustum kendisi yapmisti arkadas. Ama bence bunu asmayın kapınıza gercekten iyi niyetimle söylüyorum
elifzeynebinannesi 17022020 guzel fikir, bende oyle birsey dusunuyordum, elimde kalan beyaz tul cok fazla, yapabilirim dediginiz, tesekkurler yapici elestiriniz icin, sizinkide cok guzel olmus, elinize emeginize saglik..
17022020 ygmr35 Fotoğrafı yüklemeyi beceremedim bir türlü 🙈 isimli kasnağı instigramda bi sayfadan yaptırdım ipi de başka bi sayfadan aldım youtubeden baka baka yaptım ilk önce biraz uğraştım ama sonra yapınca bi kaç arkadaşım da istedi onlara da yaptım 🙈
Rukiye2709 17022020 bu size mi ait bizde çınar ismini düşünüyoruz ne kadara mal oldu çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah
Deletedmom0048 17022020 17022020 çok güzel olmuş çok beğendim YouTubedan izlediğiniz videoyu da paylaşır mısınız kapı süsüm var ama ben bunu da yapmak istedim😍
17022020 ygmr35 ipi @hobilen sayfasından kasnağı ise @bzm_dekor dan yaptırdım ikisi de çok minnoş insanlar 🙈🥰 istediğiniz gibi yardımcı oluyorlar