Htcbrk Merhabalar kizlar, ben calisiyorum mecbur erken kalkiyorum dun sabah ve bu sabah öğürmeye başladım. Olmadi diye seviniyordum ama basladı artık sanırım. Ben 6.haftamdaym sizde ne zaman basladı? Kaçıncı haftaya kadar sürdü?
Asrinayaz Htcbrk cnm bnde sabahları öğürüyordum hep 18. Haftadan sonra azaldı şu anda 19+6 haftalığım ☺️
elifzeynebinannesi Htcbrk canim benim durumum biraz istisnai 7 ay surdu ogurmeler, kusmalar, insallh senin oyle olmaz, zofer diye bir ilac var devlet karsilamiyor ama bana sadece o ilac fayda etmisti, istersen deneyebilirsin sende.
Mucizem_1 Htcbrk o civarlarda başladı 15. Haftalardan sonra azaldi.ben ilac kullaniyorum bulanti ve kusma icin.icmeyince yine başlıyor çünkü.16 haftam bitiyor bugün.onzyd ismi.
kimsebilmesindiye Ben fazla yasamadim ogurmeyi.ama basladiginsada resmen altima kaciriyirdum. Sabahlari kalkinca agzima vivident sakizlardan yarim tane atiyorum.ogurme yaşamıyorum.bi dene istersen
Huzurumuz Limonlu su içerek güne basla ve yagsız seyler ye. Ağır yaglı hıcbir sey yeme yanında tuzlu kraker leblebı bulundur