Denizgumuskaya Günaydın kızlar ben bisy duydum sabah bulantısı şiddetli olursa ve kusma da olursa bebeğin kalbi atmaya başladı diyorlar sizce de öyle mi 🧐🧐 ben bu sabah kötü oldum açıkcası ve sarı bi su geldi 😖😖😣 eğer doğruysa insallah öyledir birde boğazmda blgam var gibi bi gıcıklık oluyo sizde de oluyor mu ilk hamilelim de rahat geçmişti bu çok farklı .....
Aleyyynavefa Denizgumuskaya evet doktorum banada bulantinin kalp atisiyla ilgili oldugunu ve bulantim olduguna daha sevinmemi soylemisti😌
Rabia5541 Denizgumuskaya kusmadan şikayet ettiğimde doktorum ve sağlık ocağında ki ebem bu güzeldir bebeğin hareket ediyor sağlıklı demişti 🙏🏻 Kalp atışı ile alakalı tabiki
Denizgumuskaya yenigebe_1 aynen korkudan ben bisy yiyemyorm dün 1 tane sıra beklerken çay la poğaça yedim 11 de daha ağzıma bisy sürmedim 😓😓
Yavuzum1202 Kalp atışıyla alakası var da yokta gibi benim 2 çocuğumda da cok mide bulantım oldu ikisinin arasında bitane çocuğum oldu onda mide bulantılarım vardı sonra bitti bebeğin kalp atışı durmuş sımdi ki bebeğimde ilaç bile kullanmadım bısey olursa anlayım dıye ama bazı anneler var hiç kusmaz mide bulantısı bile çekmez onların bebeğinin kalbi atmadı anlamına gelemiyor ama her insan farklı
Denizgumuskaya Yavuzum1202 valla insallah doğrudur çünkü Salı gittiğimde Bebek görünmediydi kese vardı yolk sac da vardı ama bebk yoktu
Taze_hamis Denizgumuskaya inşallah doğrudur demenin mantığı nedir ya? Hamile olup bulanmayan insanları strese sokmanın ne mantığı var! Bide inşallah diyor!
gizemaydemir_ Leylaa76 Benimde öyle şiddetli bulantılarım yok korkuyorum böyle yazılar görünce dün kalp atışını dinledim ama tedirgin oluyorum 😢
mnli gizemaydemir_ hiç korkmayan hamileliğim boyunca toplasan üç kere kusmuşumdur zaten 20. Haftadan sonra başladı benim kusmalarım bana da saçı çıkıyor dediler 🤷🏼♀️
Leylaa76 gizemaydemir_ kalp atışlarını dinlediysen hiç tedirgin olma canım bende diyordum neden diğerleri gibi olmuyorum kusmuyorum hastalanmıyorum bir sorun mu var diye ama hiç alakası yok gerçekten bünyeden bünyeye fark ediyor
Ezgievrenn 5.haftanın sonunda başladı bulantılarım. İlaçla dizginledim 9. Haftaya girmek üzereyim şiddeti arttı. Her sabah 1 kere muhakkak kusarım mutfak kokusu berbat ediyor beni. 1 aydır kahvaltı hazırlayamıyorum kocama bu yüzden. Kendimde yapamıyorum. İş yerin poça meyvesuyu idare etmeye çalışıyorum. 3 ay dolsun bakalımda bulantılar gecerse belki sağlıklı beslenebilirim.
Mucizem_1 Denizgumuskaya boğazdaki gıcık kusmaktan da olmuş olabilir.bir tatli kaşığı bala biraz limon sıkıp onu icin.bogaza cok iyi geliyor
Fdle Denizgumuskaya alakası yok 23 haftalık hamileyim zerre bulantim olmadı hiç kusmadım hiç tiksinmedim bu tamamiyle insanın bünyesi ile alakalı birşey
Marinnn Denizgumuskaya Ben öyle oldugunu düsunmuyorum 6 haftalikken kalp atisini duyduk 12. Haftada kusmalar basladi