Berfinberf Denizerdem kaçıncı haftandasınbilmiyorum ama son haftalar zombi gibi oluyorsun🙄 Allah sabır versin hepimize
Sghslove Ben dün gece hastanedeydim 😏 hiç uyuyamadım orada geldim akşam üstü evde uyudum şimdi de uykum yok. Düzenim allak bullak oldu. Bebeğim sağ salim doğsun da başka bir şey istemiyorum
Kayraruzgar Ben uyuyorumda tekmelere uyanıyorum😒😒😄 hiç durmuyo daha 24 hafta içindeyiz 16 haftada ne olurum allah bilir😲
Berfinberf Umze ayyy çok heyecanlı☺️ Kaçıncı haftandasın canım? Ben 37+3 üm ve sabırsızlıkla sancımı bekliyorum 😁
Umze Berfinberf 38+2 canım da inşallah yanılmıyorumdur. Belli bi düzende yokluyor sancılar ve dayanılmaz Bi sancı değil. Birde mide bulantısı yaşıyorum şuan
Gozde888 Bende 37+5 oldum mahfoldum agrilardan sancidan afedersiniz popum bile agriyor ya birde ikide bir tuvalete kalkmaktan fenalık geciricem ama olsun ne yapalim yavrum sag saglim dogsunda herseye raziyim bende
Berfinberf Umze bazısında mide bulantısı oluyormuş canım. Doktora gidecek misin? Buraya da yazarsın kendinde o gücü görürsen. Allah hayırlı doğum nasip etsin❤️
Berfinberf Denizerdem çok zor şu uyku. Uyu sonra uyuyamazsın diyorlar ama cidden olmuyor🙄 Allah yardımcımız olsun