ozgebulutoz Arkadaşlar doktor sezeryan olacağımı söyledi ben 2 tane ameliyat geçirdim ikisinde de istifra cok ettim sezeryan da da Yaşar mıyım acaba aynı şeyi diyorum yaşayan var mı zorlukları neler Çarşamba günü dogumum var ☹ Düşüncelerinizi bekliyorum 🙏🏻
Thesra ozgebulutoz Bende spinal sezeryan oldum canim anesteziyi aldiktan sonra istifra ettim doktor ve hemsirenin ustune😂😂😂 benimşe alakalı bir durum değil ama verdikleri serumlardan kaynaklanıyomuş öyle dediler özür dileye dileye bir hal olmuştum 🤓🤓🤓
Aysgeulburakk ozgebulutoz herkesin kendi fikri ama bence normal doğum daha kötü. Cuma günü sezeryan oldum
aasenamerve ozgebulutoz ben de istifra etmiştim malesef 😒 o an çok utandım ama hemşireler çok normal rahat ol diyip rahatlatmışlardı.
Fatma Neden sezeryan dedi? Benim de 28 haftadayım bebek Şuan için ters dönmezse sezeryan dedi. Normal den mi korkmalıyım sezeryandan mı bilmiyorum 🙄
ozgebulutoz Lonelinesss neye göre daha iyi ki normal onda da sancı yada acı yada dikiş herşey oluyo ben ikisini de aynı tutuyorum ☹
Elats61 Aysgeulburakk 3 günlük sezeryansınız şuan ki durumunuz Nasıl çok acılı oldu mu yoksa atlattınız mı çoğunu 3 gün olmuş
ozgebulutoz Aysgeulburakk bende en iyisinin sezeryan olduğunu düşünüyorum çünkü normal Doğum süreci uzun olabiliyor hiç belli olmuyor ve çok zorlu bi sürç olduğunu düşünüyorum sezeryanında zorlukları vardır illaki ama normal Doğum kadar sanmıyorum
Aysgeulburakk Elats61 ağrılarım var tabi ama ilk gün ki gibi değilim. Şuan cok fazla göğüs agrim var. Göğüs ağrısı dikiş ağrısını unutturuyor. Tuvalete cikmakta biraz acı veriyor. 7 saat suni sancidan sonra sezeryana alindim. Ama bence normal daha kötü
Brcu Benimde 40.doldu yarın 41 oluyorum sancı hiç birşey yok suni sancı vercekti doktor ama son kontrolde dönmüş kızım büyük ihtimal sezeryan olucam heyecan korku hepsi bi arada
Aysgeulburakk ozgebulutoz aynen canim. Normalde o an sancı çekiyorsun sezeryanda sonradan. Bide normalde sancini çekiyorsun olmayınca sezeryana aliyorlar yani boşuna sancı çekmiş oluyorsun