Dudus SemraMert eşim normal olsun istiyo düzelir diye bende sezeryanlık bi durum olsun diye dua eder oldum rabbim kolaylık versin hepimize
LeylaCan tubizm doktorunu bilgilendir canım ben söyledim yapabilir miyim dedim. Doktorum beni hep baştan itibaren destekledi vajinismuslu cok hastam oldu diye yapabilirsin en guzeli normal vs. Son ana kadar hiç sezeryan düşündürtmedi
Mom_my LeylaCan ben doktorumla konuştuğumda bu konuda direk sezeryan önerdi ona canım sıkıldı destek beklerdim ki daha çatı muayenesi bile yapmadan 😔
LeylaCan Kızlar minnakla ilgilenmekten tek tek dönemiyorum hepinizden Allah razı olsun. Sorusu olana seve seve yardım ederim. 💖
HGC LeylaCan Hangi doktor yaptırdı doğumunuzu? sancı odasına eşimiz giremiyor dimi şöyle yapsak olur mu odamızda olsak sancı anında? Tahliller oda hizmeti totalde ücret ne oluyor? Bir de süsleme için masa veriyor mu hastane şimdiden teşekkür ederim. Bebişiniz hayırlı olsun 🥰
LeylaCan HGC canım benim sansımamı bilmiyorum değiştitmişler doğumhaneye erkekler girebiliyor sancımı eşimin yanında çektim belimi ovdu, yardım etti. 🥰 ücreti bilmiyorum eşim halletti. Süsleme için masa ve şerbet veriliyor
HGC LeylaCan harikasınız ♥️ Tam istediğim gibi maşallah 🥰 benim de doktorum duygu hanım inşallah kendisine denk gelmek nasip olur 🥰
LeylaCan Kubraacar07 doktor yardımıyla yenebildim ben. Başta kendim çok ugrastım En sonunda anladım ki psikolojik
LeylaCan HGC benim nöbetçi olduğu güne denk geldi çok şükür ama gelmeseydi mecburen çağırıcaktım ek ücret ödeyip
Zeyk LeylaCan 🌸🌸🌸 duygulandim hayırlı olsun 🙏 darısı bizlere inşallah bu arada adım Zeynep ve kızının bahtinin acik olmasını diliyorum annesi ❤
LeylaCan YudumSu canım doğumhaneyi ayrı bi koridor olarak düşün odalar var kendine özel. Benim yanımda eşim kayınvalidem ve annem vardı. Duşa falanda girebiliyosun istersen oda dısında koridorda yürüyüş yapabiliyosun rahat yani
laboratuvarbebegi1 Dudus Canım benimde tüp bebek ama sezeryan olacak hangi doktora gittiysem sezeryan dedi madem rahatsızsın tedirgin olma sezeyan yap her doğum acıdır bende 33 haftalığım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😏🙏