Beyzanurlina Ecrinimm 30+2 haftalıgız biz 34 de hazırlamayı dusunuyorum çantasını insallah ilk gebelıgım oldugu için pek bılgım yok arkadasımla hazırlıcaz 🙈😍
Cigdem07 Ecrinimm En geç 30. Haftada hazırlama öneriyorlar zaten hem anne adayı zorluk çekmeden hemde nolur nolmaz 30.dan sonra diye ben 30 da hazırladım şimdi 33+1 😊 iyi ki hazırlamışım diyorum yoruluyorum hemencik
UmudumOldun Ecrinimm 32den selammm 🙋😃 dolabimizi hazırladık nasipse bu hafta sonunda çantamı hazirlicm
Sghslove 31+2yim birkaç parça bir şey aldım ördük kayınvalidemle filan ama çantasını hazırlamadım geç kaldın diyor herkes. Ağrılarım da var en kısa zamanda tamamlıcam inşallah. Eşim hep çalışıyor çok ağrım var bir türlü nasip olmadı tamamlamak. Vardır bir hayır 🙏🏻 Sağ salim doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize 💕
Mutlu_E 30+5 ikizlerime hamileyim Rabbimin izniyle. Erken doğum riskimiz var o yüzden çantamız vs herşey hazır ☺️
poncikella3 32+4 bizim de son rütuşlar artık odamız geldi yerleşti hazır sayılır bi çantalarımız hazırlanacak onu da yarın öbür gün halledicem 😊
Sumeyye_123 Ecrinimm 32 haftalık olupta hiç bir şeyini hazırlamayan ben 🤦♀️ Bir kaç parça kıyafet dışında daha ortada hiç bişey yok 🤷♀️
Tugcemeyrili 34haftadan Selam doktorum bebeğimin yukarıda ve yan durduğunu söylüyor bende normal doğum istiyorum çok eğer dönmezse sezeryan olacak bende çok sezeryan istemiyorum Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah göğüs altımda ama bazen kalpten gidecekmiş gbi oluyorum nefesim kesiliyor kalbim skışıyor eyilemiyorm sürekli yaslanmam laziim oluyor bizim kız beni çok zorluyor böyle olan varmı aranızda
Ecrinimm Tugcemeyrili bende öyleyim canım benimde sağ göğüs kafesimin altına giriıyor oturunca srtım kaburgalarım agrıyor sabır az kaldı
Tugcemeyrili Ecrinimm evet sabır sabır benim hem sağ göğüs altın hemde sol.gogus altım bı yerde kafası bı yerde poposu yan duruyor ustte :(