Bkm2398 Kızlar hastane çıkışı nasıl alınmalı sizce ben isimli olanlardan düşünüyorum alan memnun olan varmı veya başka fikri olan?😽
Boncuk23 Bkm2398 bende isimli olanlardan aldım canım. Pazartesi nasipse sezeryan olucam. Tabi tulumun altına üst ve alt giydirilen. Sadece onunla üşür.
btlpksy Bkm2398 https://instagram.com/uniqon.tr?igshid=gyyjpzqcnf09 Bu sayfaya hem hastane çıkışı hem de nevresim takımını yaptırdım özellikle kumaşı önemliydi Benim için Harika yumuşacık pamuk bildiğin ben çok memnun kaldım 🙋🏻
ponciklerin_annesi Bkm2398 bende almadim canim henuz Isimli almayi dusunuyorum ama Nerden alacagim hakkinda pek bi fikrim yok
Sghslove Bkm2398 biz ailece fanatik Beşiktaşlı olduğumuz için her şeyimizi Kartal Yuvası’ndan alıyoruz ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🏻
Bkm2398 Boncuk23 öncelikle Sağ Salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin Allahım, ben hastane çıkışını kararsızım daha almadın memnun kalanlar varmış demek ne kadara yaptırdınız 😌
mrsssblt Boncuk23 İlk bir alt bir üst yeterli oluyor odaya geldikten sonra yakınlarınızdan biri üzerini değiştirip takımını giydirirse daha iyi olur çünkü bebek ne kadar temizlense de kan lekesi oluyor,tecrübe olarak söylüyorum 🤗 karar yine sana ait ben fotoğraf çekimi yapılırken giydirmiştim takımını 🙏
Bahar4730 btlpksy bende burdan aldım daha kullanmak nasip olmadı ama baktıkça aşk yaşıyorum resmen 🥰😍
Boncuk23 Bkm2398 amin canım rabbim tüm gebelerin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin. Ben İnstegramdan yaptırdım bi sayfadan. Bu kanatlı isimli tulumlardan, eldiven beresi beraber 75 tl. Çok da cici.
btlpksy ponciklerin_annesi yaaa ben 180 e yaptırdım ama gerçekten o fiyata değdi civilden e bebekten hm den de almıştım onlardan daha kaliteli kumaşı açıkcası
Raniniii Bkm2398 ben bir tane trendyoldan 10lu takım aldım birde resim icin instagramdan kanatli isimli sadece tulum sapka eldiven yaptirdim
2016umut Bitane nohut battaniye aldim onu pikocuya götürüp nakışla isimyazdircam 20tl tulumda yazarım ikisi 40tlolur dedi kadın ama tulum büyücek giyilmicek battaniye herzaman kullanılcak battaniyeye yazdiricam ben
ShrBkr Bkm2398 istagramda aysena tasarım diye bi sayfa var ben ordan yaptırıyorum şuan isimli hastane çıkışı , normal piyasa hastane çıkışı fiyatlarında ama modeline göre fiyatıda değişebilir, inceleyin derim
mrsssblt ShrBkr Bende kızımın hastane çıkışı, kanatlı tulum takımını, bornoz setini falan Aysenadan yaptırdım,kullanıyorum çok memnunum 🙏
mrsssblt Bkm2398 Hastane çıkışı 2 takım alsan da olur biri sade olabilir diğeri de istediğin yazılı falan ise öyle, çok almana gerek yok çünkü 1 ay sonra çok küçük kalıyorlar,ilk 3 ay kilo ve boy olarak çabuk gelişiyorlar sağlıklı doğumlar 🙏🧿
Mr1517 Bkm2398 Bebeğin rahat edeceği pamuk olarak düşün bence canım bak ben yeni doğum yaptım inan şapka eldiven falan yedekle, düşüyor atıyor vs oluyor birşeyler yumuşak dokulu al rahat etsin annesi