Beyzashn38 Selam kızlar 12+4 haftalık hamileyim ikili test ve down sendromu yaptırmak için doktora gittim bebeğimin ense kalındığı 3 mm çıktı bu değer normal mi böyle olanlar varmi olup da yanlış çıkma gibi ihtimali var mi ?
Sevilypc Beyzashn38 benimde ikili testim temiz çıktı hatta 12.haftada detaylı ultrasonda ense kalınlığı da normaldi. 3 'ün üstü riskliymiş. 22.haftada girdiğim detaylı ultrasonda ense kalınlığı 6.1 çıktı ve sınırın üstünde dediler hiç bir test yaptırmadım. Rabbime sığındım.
Burciny Beyzashn38 ikili de normal çıkmıştı benim ama ayrıntılı da 4.5 5 arası dedi 20. Haftada sınır 6 mış o yüzden bu stresle yaşamamak için yurtdışına yapışan bir tüp kan ile anlaşılan test var ondan yaptırdım biraz pahalı ve en geç iki hafta içinde geliyor ama moralim bozuldu tabi şu sonuç bir an evvel gelse
Merveborr 3 üzeri riskli diye biliyorum ama Buda kesin tanı anlamına gelmiyor benim ikili testim normal çıktı bi sıkıntı yoktu detaylı ultrasona girdiğimde ense kalınlığı sınırda denildi istersen sıvı aldırıp kesin sonucu öğrenebilirsin denildi ama ben yaptırmadım ne gelirse Allah’tan içini ferah tut çevremdeki çoğu insanlara aynı şey denilmiş ve sapasağlam bebişleri olmuş 😌
nagihannss Ense kalınlığı doktorun verdiği ultrason kağıdında yazıyor mu bende bugün ikili test yaptırdım bana ense kalınlığı sadece normal dedi kaç olduğunu bilmiyorum 😞
Sevilypc nagihannss yazıyı canım detaylı ultrasonda girdiysen NT yazan kısmın önünde ki ense kalınlığını gösteriyo
Olimbera nagihannss ya bende öyle doktora sordum normal dedi ama kaç olduğunu çok merak ediyorum nasıl öğrenebiliriz ki 🤔
Beyzashn38 Burciny dün gittiğimde bana da 3 mm demişti ense kalınlığı bugün detaylı ultrasona gittim 3,4 mm dedi amniyosentez yaptıralım dedi doktor bende istemedim çok korkuyorum riskli bisey sonuçta ağlamaktan helak oldum
Burciny Beyzashn38 valla bacım bende ağlamaktan helak oldum bastığım yeri bilmiyorum bence yaptır için içini yemekten se acaba acaba diye yaşmaktansa yaptır bana kan testi dedi ben hiç düşünmeden tamam dedim doğumuma 4 ay var bununla yaşayamam