Gamzealkilic Merhaba anneler 27.haftadan beri gün içinde karnımda kasılmalar oluyordu fakat bugun ilk defa rahim kasılması hissettim şimşek çakıyo gibi üstüste oldu. Bu dönemde bunu yaşayan var mı rahim kendini doğuma mı hazırlıyor acaba yarın doktora gidicem ama gitmeden merakımı gidermek istedim.
ikicocukannesi_ Gamzealkilic bende 25. Haftadan itibaren var artı bebek ters duruyo şuan doktorum 2 adet kasılmalar için ilaç verdi ama vajinadaki o sancı ve bıçak saplanır hissi hala devam baya can acıtıyor
Gamzealkilic ikicocukannesi_ aynen bıçak saplanması gibi giriyor ve baya can yakıyor acaba üşütünce de böyle oluyo olabilir mi
aysenur2710 Kızlar merhaba bende 28+5 iki gün önce doktora kontrole gittiğim zaman bu konudan dolayı doktora danıstım kasılmalar bıcak saplanmaları bebegin aniden titriyormus gibi sallanması hareket etmesı gibi doktor da bebek büyüdükce daha da artıs olabilir azaladabilir dedi. Çünkü bebegin kilo alımı ve vücudunda agırlasması ve bebegin hareketlerıde hu kasılmalara örnekmiş 👌 Şuanda korkulucak birsey yok mus 🤲♥️