Melosi Ya vajinal akıntı normal ama yeşil vajinal akıntısı olan var mı kızlar ne yapmalıyım kasıklarımdada ağrı vaf 22 hftalık hamileyim
lilayda Melosi 9 haftaligim 6 dan beri sari akinti geliyordu bi ara yesile döndü doktorum erken daha ilac veremem dedi. Ama sana verebilir belki doktorunla görüş
Yagmur_beliz Benim de vardi akinti gecti şükür.Akıntı icin bol su icmelisin günlük ic camasirini degistirip altini kuru tutmalisin doktorum demisti.birde sirkeli suyla tuvaket temizligini yap biyerde okumuştum sirke mikrobu kiriyor ya.gecmis olsun şimdiden
Busetekett Yagmur_beliz kaçıncı hafta da geçiyor canım benim de su gibi geliyor korkuyorum kese de bir şey mi var acaba diye.
Busetekett Bende 22 haftalığım canım bende de oluyor sarımsı su gibi akıntı bi de çok ağrım oluyor adet olur gibi kasıklarım da yumurtalıklarım da gece rahat rahat uyuyamıyorum bile bazen.
Yagmur_beliz Busetekett benim sarımtırak bir akimtiydi su gibi değildi bi idrar tahlili yaptir istersen
Mebos Melosi canım enfeksiyon olabilir benim akıntım sarı haldeyken gittim idrar tahlili verdim azda olsa enfeksiyon çıkmıştı doktora git istersen
ddduygu Adanur evet idrar yolu mağlesef bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim oda enfeksiyonla zor geçiyor
Kavakyellerihercai Melosi benimde öyle cnm enfeksiyon var iki kere gece içilen antibiyotikten içtim şimdi de fitil verdi umarım geçer😔