Busrapolat Kızlar 32+4 haftalık hamileyim. 3 gün önce doktora gittiğimde lökosit yüksek çıkmıştı monurol şase kullandım. O günden beri ishal problemim var ilaçtan mı veya üşütmemi bilemiyorum patates haşlaması yedim. Başka önerisi olan veya benim gibi yaşayan var mı? 😟
Dilaraevn Busrapolat ay bende iki gun once kullandim dun geceden beri isalim ondanmis demekki 🤦♀️ Kahroldum butun gun halsizim agzimin tadi yok 36 dayim
Melek36 Busrapolat evet ben de yaşadım bu sorunu yaklaşık 36 haftalıkken. Lökosit yuksek ti bende de. İlacı içtikçe duzelecek. Doğumla filan ilgisi yok ishalinin. İçin rahat olsun
Busrapolat azizeguneyy haftam biraz fazla olduğu için korktum acıkcası 😟 senin hala problemin devam ediyo mu
Busrapolat Dilaraevn canım bende öyle yemek yiyorum ama sanki hiçbir faydası yok geçmedi gitti bide nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Dilaraevn Busrapolat yok benimde gecmedi doktorumla görüştüm yarina kadar surerse serum baglatmamiz gerekiyor dedi bol bol su ic dedi sende oyle yap istersen suyu ihmal etme isalden su kaybi oluyor malum
Busrapolat Melek36 canım benim bi kullanımlıktı sadece o kadar . Bide fitil vermisti oda 3 gün arayla şuan kullandıgım bir ilaç yok ama geçmedi daha ondan ben tedirgin oldum 😟
Busrapolat Hamilebiranne değerim 11 canım. Demir ilacı kullanıyorum bende doğuma kadar kullanıcaksın dedi doktorum başlarda kabız yapmıstı daha doğrusu hep kabızdım o ilacım yaptıgını düşünmüyorum kendimce
Melek36 Busrapolat oyle mi onu bilemiyorum ben hem iki kez serum almış hem de 2-3gun ilaç kullanmıştım. O sayede geçmişti
Hamilebiranne Busrapolat bende tam tersi ishal yaptı . Ayrıca değerin yüksek değilmiş neden ilaç başlattı ki lökosit dediğin wbc değeri olmuyor mu?
Busrapolat Hamilebiranne tam bende bilmiyorum ama akıntım fazla gelmeye baslamıstı yesil ve hafif kokuluydu ondan sanırım verdi ilacı
Busrapolat Melek36 benimde heralde öyle olucak canım doktorumu tekrardan arıcam teşekkür ederim bilgilerin için 🙏
Busrapolat Megmeg canım yedim ya patates havuç yedim iki tane bana mısın demedi ağrı resmen uyandırıyoe beni 🥺