Tce65_ Kızlar biraz önce acilden gldim sancılar 80 edayandi 4 gün öncede 5 dk bi geliyodu sabah kontrolüm vardı orda çıkmadı biraz önce ağrıdan duramayıp gittim dediğim gbi 80 e dayandı ağrıdan duramadım ama açılma yok dendi hiç bisey yapmadan gönderdiler bu arada 36 hftaligim hala da ara ara giriyo sanci napmaliyim
Gagacim Tce65_ canım doktor bişey yapmıyorsa yapacak bir şey yok benimde çok sancım oluyor bugün kontrolüm vardı doktor sancın olmasını gerektirecek hiçbir şey göremiyorum dedi gönderdi 😣
CinarBaykal Tce65_ yüksek ihtimalle yalancı sancılardır. Açılma öncesinde yalancı sancılar görülebiliyor Gerçek sancılarda sancılar ritmik bir şekilde artarak düzenli aralıkla gelecektir. Atadaki sürelerin tutarlı olması gerekir.
hunilimom Tce65_ önemli bir şey olsaydı göndermezlerdi canım sancim 80 olmuş ama devamında ne kadar oldu ne kadar da,bir şancı geldi bunlar önemli e açılmada yok o yüzden eve göndermişlerdir sen yuruslerini felan yap
Poyraz_basak Doğum sancısı düzenli girer sancı siddetlenip belden iyice vurduğu zaman 5 dk düşerse hastaneye gitmen gerekir sancin var açılman yeterli değil ise takviye suni sancı verilebilir buna rağmen açılma olmazsa doğum. Başladıysa doktorun büyük ihtimal Sezeryaana alır Allahım. Gönlune göre versin bir avazda kurtul inş cnm
Poyraz_basak Tce65_ evet verilir yeterli açılma olmadiysa sancı arttırılır açılması beklenir yine açılma olmazsa sezeryana alırlar ben öğlen 4 te hastaneye yattım sabaha karşı 4.46 da doğum yaptım 4 cm açılma vardı sancı yoktu 5 ten snra delirti beni 😊😂😂
Tce65_ Poyraz_basak inşallah kendi sandım olur olmazsa da açılman olur inşallah sanci çekilde sonradan sezeryan olmak istemiyorum
Poyraz_basak Tce65_ 36 haftalik eltim doğum yapmıştı benden 1 sene sonra çok sağlıklı 3 kilo kız çocuğu dünyaya getirdi sende sağ sağlım kucağına al inş zamanı gelince sakin ol doğumda nefesini boşa harcama