Gizem25 Kızlar 38+4 gunlük hamileyim 2 gundür asırı göbegımde kasıntı var krem bıle sürüyorum acaba kuruluktan mıdır die ama etki etmiyor
Thesra Gizem25 Gobek buyuyp gerildiginden oluyo canim gecmez kasinir durur varsa zeytinyagi sur bir nebzede olsa rahatlatiyo
Harna Gizem25 uyutmuyor o kasintilar resmen canım sakin elleme ben kaşıdım hafif kanadı çok hassas gerilmiş krem sürmekte fayda etmedi bende boydan boya catlaklarim var😌
ggzmkrcc Gizem25 ben lierac kullanıyorum ama nemlendirmediği için ek olarak bebe yagı sürdüm yağ beni acayip kaşındırdı uzun süredir vazelin kullanıyorum 2 gün nemli kalıyor resmen ve kaşıntı vs bi sıkıntım yok
Thesra Gizem25 Katılıyorum eder canım kaşıma sakın iz yapar çatlar bol bol yağla krem sür elinden düşmesin biraz pehlivanlar gibi olcaksın ama napalım mecbur🤭🤭
Gizem25 Zeykem aynn canım yanı benım sadecegöbegımde oldu ama elinden geldikce arkadaslarımızın dediği gibi nemlendircez
ezgiyksl1 Benim çok çatlağım yok ama aşırı dercede kaşıntım var kızlar bide karnımın üstü damarlandı resmen mosmor duruyo çok canım sıkılıyo normal midir sizce 😔 normalde çok zayıftım karnım büyümez diyodum ama aşırı büyüdü acaba ondan mı mor mor duruyo 😒
Gizem25 ezgiyksl1 canım benım alt kısmım artık siyahlaştı 1-2cm vardır yanı o derece artık yapılcak hiçbirşey yok