Sedahatun BusraMece ben 27de gittim dönmemişti sonra 30. Haftada gittiğimde dönmüştü baş aşağı bakalım öyle kalcak mı
Tz1 BusraMece doktor sezeryan için gün vermişti 16 Ekime ama izne çıktı doktor değiştirdim bende bu doktor doğum başlayana kadar bekliyelim o zaman hala ters duruyorsa öyle sezeryan yapalım dedi bekliyorum bende
Elifylcnlr BusraMece bu şekilde kalırsa normal doğum olmaz sezeryan diyor.pazartesi günü kont var dönmedi ise seZeryana alıcak
BusraMece ylzzz göğüs altında dolgunluk hıçkırığı kasıkta hissetme bende de var ama ters 😂 gogusujun altina kafasini dayiyo hickirdikca da ayaklarıyla kasığıma vuruyo 😂
ylzzz BusraMece ben döndüğünü anlayınca meraktan dr a da gittim gerçekten dönmüştü 😃 ama çok sürmedi şimdi karnımda hıçkırıyor ayaklarıyla yanlarımı itekliyor üst tarafım bomboş 😏 dönsün diye bekliyorum
Esmylmz Tz1 planlı sezaryendense sancının gelip bebbeğin doğuma hazır olması çok önemli. Bebeğine ve sana faydalı bi durum için beklemeye değer bence.
Tz1 BusraMece bende bundan korkuyorum ya 40 hafta olup hala sancı gelmezse ne olacak o kadar beklemek istemiyorum
BusraMece Tz1 bende bekleyemezdim heralde 😊 bence başka bi doktordan tavsiye al çünkü Allah korusun 40 haftadan sonra kaka yeme durumları oluyo
Tz1 BusraMece tavsiye üzerine bu doktora gittim herkes çok iyi diyor artık başka doktora gidecek zamanda kalmadı devlettede muayene oldum bi kere berbattı
BusraMece Tz1 ben devlete gidiyorum doktordan doktora değişiyor o biraz ya bazılarının üslubu çok kaba oluyo bidaha gidesin gelmiyo
Tz1 BusraMece yok aslında üsluptan da değil bana şekerin var bebeğin çok önden gidiyor 40 haftaya beklemez ve 35 haftalıktı 3 kilo dedi diğer gün hemen özele gittim bebeğim 2500 gr dı arada tam 500 gr var ultrason cihazı çok kötü
BusraMece Tz1 evet o konuda haklisin devlet hastanesinde poliklinik odalarindaki makinalarda bile fark ediyo