Nevinnn Kızlar iyi geceler 16+6 yım magnezyum ilacı da içiyorum ama kramplar çok oluyo tam dizimde çok fazla oluyo yatınca da oluyo ne yapmak lazım bunun için 😔
zynpgdkl Nevinnn yoğurt maden suyu bunlarda azaltıyor krampları.. magnezyumunuzu gece yatarken için..
Ryhnylmz Nevinnn aynı dert bende de var vallahi öyle böyle bi kramp değil bi süre ayağa kalkamıyorum ağlıyorum resmen acıdan sol belim ve bacağım benim de. Magnezyum ilacı da kullanıyorum madensuyu her gün bi tane içiyorum yok geçmiyo yani 😣
Akademisyenanne Nevinnn magnezyum yaninda kalsiyum da almalisiniz. Ben bir gun arayla iciyorum ikisinden de. Gun icerisinde de yogurt ve maden suyu tuketiyorum. Cok sukur aylardir agrim yok. 27+5’iz
Nevinnn zynpgdkl teşekkürler maden suyu içiyorum günde bi tane ama işte böyle kasılıyo gibi uzanırken de çok oluyo gündüzleri
Nevinnn Akademisyenanne doktora kramplarim çok oluyo dediğimde sadece magnezyum yazdı vide kullandigim hamileliğin bakandan beri demir ilacı var o kadar
Kubraoyku Bende de çok oluyordu üst üste 7 8 kere bacagıma kramplar girdiği günlerim oldu. Magnezyumu düzenli gece uyumadan önce için ve günlük 1 tane muz yiyin faydasını göreceksiniz. Ve düzenli sağlıklı beslenmek en önemlisi
360604 Nevinnn magnezyum ilacını değerlere göre mi veriyorlar benim de kramplarım oluyor ama doktor vermedi