belinay13 Kizlar bugun gebelik kesemi gordum 5 haftalik ama bi yumurtaligimda kist olusmus onemli degil dedi olan ve gecen var mi neden oluyor gecermi 😭
surfermom belinay13 merhaba, ben de hamileyken kistim vardı. Doktorum hiçbir işleme gerek yok dedi. Sorunlu bir durum yoksa problem olmaz merak etmeyin. Ama doktorunuza mutlaka danışın.
Zubeyde90 Merhabalar, ben de 8.haftamdayım ve bana da kist var dedi doktorum geçtiğimiz haftalarda. Takip edicez dedi gebeliğe bağlı olan bi kist ise ilerleyen haftalarda geçicektir ama yok önceden beri var olan bi kist ise geçmiyecektir ver doğumdan sonra falan bakıp takip edilmesi gerek dedi, ki benim hep adet düzensizlik şikayetim vardı önceden beri var olan bi kist olabileceğini düşünüyorum 🙄 Ama korkulacak bi dırım yok dedi doktorum. Hatta eşim çocuğa zarar verir mi diye merak etti ama hayır bi sıkıntı oluşturmaz dendi 🤷🏻♀️
Ngngng Hamilelikte oluyo öyle kaybımın birinde kaybetmeden önce yani vardı doktorum hamileliktendir kürtajdan sonra geçer dedi yani düşüğüm başladığı için kürtaj oldum tabi. Sonra kürtajdan sonraki kontrolde geçmişti. Doktor önemsiz dediyse öyle bi şeydir yoksa önemserler böyle bir durumu
belinay13 Hamilelikten oncede gitmistim bana doktor oyle bisiden bahsetmedi gayet iyi demisti 2 ay oluyor yaklasik baska doktordu tabi bugn kontrol amacli gittim boyle dendi insallah gecer hepimizin 😭