Sennurkocin 39 haftaligim suyum nisanim gelmedi ishal gibiyim belimde bı ağrı var geçmiyor ama çok şiddetli değil. Çok halsizim ara ara başım dönüyor sizce yavaş yavas şiddetlenir mi ağrım yatınca ya da bı yere yaslanınca geçmiyor
Melek42 Sennurkocin aynı haftadayıx aynı belirtiler bugün bendede oldu inanılır gibi değil ama şuan iyim
Mervedilber Sennurkocin sıcak bir duş al geçecektir birazda ayran ya da yoğurt tüket iyi gelecektir. Ben 3 haftadır yaşıyorum aynı durumu 37. Haftadayım 😣
Sennurkocin Crn321 doktor doğum kanalına inmiş dediydi aslında sabah çok umitliyim çünkü çok yoruldum çarpıntı mide yanması kasık ağrısı uykusuzluk gelsin istiyorum artık 😔
Crn321 Sennurkocin suan bende hepsini yasıyorum gercekten cok zor ikizlere hamileyim ben erken dogum riskimde var aynı belirtiler insallah biraz daha bekler benimkiler
Serpil06 37+5 hamileyim bugün kontore gitim doktor 3,5 cm açıklık var dedi sancıda cıktı beni eve gönderdi sizce normalmi göndermesi şimdide var ağrılarım bakmalıyım gisemi acaba
Sennurkocin Serpil06 ağrın varsa doktora gitmeni tavsiye ederim 3.5 cm açıklık için takibinin yapılması gerek aslında
Monna Serpil06 o kadar açıklıkla ve sancıyla göndermesi çok saçma. Ağrılar sıklaşırsa gecikmeden gidin