Elifbala hayır asla değilim. Konfor vb çok memnun kaldım ama ihmalkarlıkları yüzünden 3 gün suni sancı alarak doğumhanede yattım. Doğuramadım çünkü bebeğimin başı çok çok büyükmüş ve açıklığım ilerlemediği halde 3 gün boyunca normal doğurtmaya çalıştılar. Halbuki kaç defa bebeğimin kalp atışları bozuldu. İkimize de bişey olmadan ordan imza atıp çıktım. Hemen özele gittim. Sancılarım 2 dk da 1 gelirken hastane aradım ben yana yakıla. Oradaki doktorlar bebeğimin baş çevresinin üst sınırın bile çok üstünde olduğunu bu yüzden kafası doğum kanalında sıkıştığınıdan açılmamı ilerletmediğini , asla da normal olamayacağını söyledi. Kalp atışları da kötü olduğu için acil sezaryana karar verildi. Şehir hastanesindekiler bunu anlayamadı mı ? Ya bebeğime bişey olsaydııı ? 40 saat suni sancı çektim boşu boşuna bebeğimi strese soktular. 4.gün çıktım o doğumhaneden 4 gün boyunca 45 kez çatı muayenesi yapıldı hemde 10 kişi beraber. Mahremiyet 0. Aç diyor sana bakan 10-15 kişinin yanında. Neden Doğum yapan gebenin psikolojisi düşünülmüyor ? Doğumhanede telefon yasak eşim dışarda 3 gün haber alamadık birbirimizden. Göstermiyorlar da. Servise çıkardılar beni yakınıma haber vermemişler. Eşim 3-4 saat daha doğumhsne kapısında beklemiş. Sorumsuzluğa bakar mısınız.