Tuuce7 Kızlar 25.haftadayım, bebek bezine karar verip stok yapmak istiyorum. Ama kimisi hangisinin tenine iyi geleceğini bilemezsin, stok boşa gidebilir dedi, kimisi prima alma plastık oranı yüksek açtığında bile kokusu geliyor dedi, kimisi hangi bezle başlarsan öyle gidiyor ona alışıyor dedi. Ben de en doğala yakını hangisiyse onu alayım dedim ama baktım içindekiler kısmını bilinçli tam açıklamalı yazmamışlar ya da yabancı dil yazılmış. Yani araştıranınız , stok yapanınız var mıdır, yardımcı olur musunuz ?
gozdeak Tuuce7 canım burda çoğu anne sleepy ya da primayı öneriyor bende kararsızım ne yapacağım bilmiyorum
Arzymn Tuuce7 kesinlikle primayı tavsiye ediyorum, zaten diğerlerini kullananların çoğu eninde sonunda primaya dönüyorr. Sleppy sızdırıyor, pişik yapıyor. Ama hangi bezi alırsan al asla stok yapma. Çünkü numara çok hızlı değişiyor ve küçük gelen bezler kullanılmıyor. İhtiyacın kadarını al zaten her dönem mutlaka kampanya oluyor
Duygubelis Tuuce7 bende bimin bezini alcam herkes çok önerdi çevremde birde ilk zamanlar zaten sürekli bez tak değiştir oluyor baktım olmadı başka bez alacağım yani aslında bebek belirliyor ilk kızımda molfix almıştım çok pişik yapınca primaya geçtim hiç birşey kalmamıştı hep prima kullanmıştım sonra
Dilara1234 Tuuce7 2 çocuk annesiyim İnan ki belki denemediğim bez kalmamıştır sleepy aldım çok çiş kokusu yapıyor molfix aldım ve çok memnum
gozdeak Bebehlimmm Arzymn sleepyin sızdırdığını çok duyuyorum bende ya o yüzden prima diyorum bu defa delimisin petrol ürünü falan filan diyorlar 🤦🏼♀️
Arzymn gozdeak farzedelim ki var, yine de en en ennn iyisi prima. Ve kime ne zararı olmuş, yıllardır kaç nesil kullandı, bi mühendisoğlu çıkardılar , primada petrol var, şunda bu var bunda bu var. Bi gün iyi dediğine bi gün kötü diyor. Ben inanmıyorum
Dilara1234 Duygubelis Eskiden BİM’in bezi gerçekten çok güzeldi ama son 1 sene içinde kendini çok bozdu ondan vazgeçtim ☺️
Slinn Arzymn aynen öyle👍🏻Primayla bezlemiş dalinle yıkamış annem beni ikisini de çok karalıyorlar 20 küsür sene önceki prima ve dalinin içeriğiyle şimdiki aynımıdır bilemicem ama hiçbir sorun da yaşamadım yani 😊
Eceyavuz Tuuce7 ben prima aldım stok yapacaktım kuzenim stok yaptı elinde patladı cocuk hızla kilo aldi kucuk geldi bezler.. o yüzden bittikçe alcam sonuçta hep olan şey ama plastik oranını bilmiyorum
Deletedmom124 Tuuce7 ben stok yapıp pişman olanlardanım zaten hemen büyüyorlar 1 numara çok alma prima almıştım ilk bezini memnun kalmadım
__birafitap__ Tuuce7 canım prima çocuğun üreme organlarina ciddi manada zarar veriyor kuzenlerim annem herkes sleepy kullandı çok memnun kaldılar
Tbakc __birafitap__ hocam kanıt nedir niye zarar veriyo 18 aydır kullanıyorum o zaman bizimkinin organı bitip gitmiştir bence bu yorum gerekçesiz olmus
ikimelekannesi___ Tuuce7 stok yapma buçuk ay oldu hala kızıma uygun pişik yapmayan bez bulamadım molfix denedim pişik yaptı sleepy denedim yaptı şuan prima kullanıyorum o da pişik yaptı bundan sonra da can bebe düşünüyorum tek tek denicem bakalim
Gnll35 Tuuce7 kızım 6 ay 20 günlük doğduğundan beri prima premium çare kullanıyorum çok şükür ne pişik ne de sızdırma hiç birşey yaşamadım. Bir kaç arkadaşım sleepy. Molfix ve diğer markaları denedi. Maalesef memnun kalmadı.
Nursnr1 Ablam prima kilot bez kullanıyordu hiç memnun kalmamıştı hemen idrar kokuyor ve çok çabuk şişiyor en güzeli ablamda molfix i beğenmişti
El_mu Prima alma canım gerçekten alma bir kişi bile almasa bize yarar israil ürünü ve petrol türevi, ben sleepy aldım bakalım nasıl olacak o olmasa molfix dıyorum. Ama prima aslaa..
Tuuce7 El_mu İsrail ürünü olması benden yanı sıkıntı değil ama içeriğinde petrol bazlı ürünler varsa istemem, sanırım Tercih etmeyeceğim 🙏🏼
Ebrs Tuuce7 sleppy kullaniyorum cok memnunum canim ama stok yapmanı onermem. Çünkü her bebek ayni degil senin bebeğine iyi gelen benim bebeğime gelmeyebilir. Bence bi kac paket al yeterli. Nacizane fikrim 🤷♀️
Erenimo İlk olarak bende molfix alicam. Stok yapmam gerekte yok. Belkide hızlı büyücek yada pişik yapicak. Oyuzden ilk başlarda deneme yanılma yöntemiyle kullanmaya baslicam