Gzrilknur Tugce1803 ah canım hadi hayırlısı inşallah. Ya Allah de. Keşke en başından gitseydin canım. Her ay adet bekledin buralarda
Tugce1803 Gzrilknur Olur umuduyla gitmedim canım ama olmadı artık son demimdi. Artık gidicez benden sonra evlenenler doğurdu kimisi hamile. Bizde artık başlıyoruz Allahın izniyle🙏
Gzrilknur Tugce1803 aynen benden kaç ay sonra evlenenler doğurdu 😔 ama şükür ki Rabbim nasip etti. Bak sende olumlu düşün. Ya da olacak olmayacak düşüncesini at kafandan. Rahat ol. Rabbim nasip etsin. Gelecek ay hayırlı haberlerinş bekliyoruz🙏🧿
Didemxy Mutluluk35 allah hayırlısını nasip etsin insallah bir an önce bebisiniz olur. Hamileliğim cok rahat geçti 8 ile 10. Haftalar arasında mide bulantısı yaşadım o kadar iğnelere gelince kabusum oldu benim her akşam eşim vuruyor bazen çok acıyor bazen hiç hissetmiyorum ilk zamanlar morarıyor cok önemseme geçiyor sonra sonraki aylarda morarma olmuyor. İlk 4 ay göbekten sonra koldan vuruldum hep.
Mutluluk35 Didemxy bende iğnedwn endişe ediyorum.eşime dedim bugun hamile kalirsam sen vurursun diye ben yapamam kiyamam sana diyor nasil yapcaz igne meselesini hic bilmiyorum
Didemxy Mutluluk35 kendin yapamaz misin ben yapamadım hiç denemedim daha doğrusu ama cok zor eşinin vurması gerek yoksa hergun eczaneye sağlık ocağına veya hastaneye gitmen gerekecek.
Mutluluk35 Didemxy oda cok zor olur canim çalisiyorum. artik kendim vurmayi denerim sanirim ilk zaman bir kac gun saglik ocagina gider ögrenirim sonra kendim yaparim baska çare yok
Didemxy Mutluluk35 canım göbeğine yapabilirsin belki ama koluna cok zor çünkü etini sıkman gerek kasa denk gelmemesi icin göbeğini tek elle sıkıp diğer elinle vurabilirsin ama kolunu basıl sıkıp vurcan o yüzden sana destek birinin olması şart yada doktorun izin verirse göbek ve bacaktan vurulursun benimki bacaktan vurulmama izin vermedi
DiplomaliEvHanimi Kizlar 18.gunuymus gecikmenin kan ve kahverengi leke karışık bisy gelmis nedirki? acaba niye bu kadar gecikti adet olsamda kurtulsam yaaa 🥺🥺
DiplomaliEvHanimi regl olduuuum Sukur 18gun sonunda kurtuldum karnim ve belim cook agrio ama siskinligim falan gidecek sonunda Umutlar agustosa eylule ekime derkeeen. Bu seferde UMUTLAR KASİMA 🌾🙏🏻 İNSALLAH BU SEFER SON BEKLEYİSİMİZDİR 13kasim❤️
Blackkcat DiplomaliEvHanimi ay şükür kuzum oldun,çok uzun sürdü bu sefer reglin gelmedi bi türlü,bundan sonrası için doktor randevun vardı sanırım,inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer birdaha ki ay sende hamiş kalırsın,her şey gönlünce olsun canım💜
Blackkcat DiplomaliEvHanimi ay şükür kuzum oldun,çok uzun sürdü bu sefer reglin gelmedi bi türlü,bundan sonrası için doktor randevun vardı sanırım,inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer birdaha ki ay sende hamiş kalırsın,her şey gönlünce olsun canım💜
DiplomaliEvHanimi Blackkcat Allah razı olsun çok teşekkür ederim baya baya sancılı geliyor her ay olduğu gibi ama en azından kurtuldum ❤️❤️❤️❤️ Evet yarın randevum var herkes çok met ediyor her şeyi anlatıp iyice bir kontrol olmak istiyorum🙂.
DiplomaliEvHanimi Blackkcat Blackkcat Allah razı olsun çok teşekkür ederim baya baya sancılı geliyor her ay olduğu gibi ama en azından kurtuldum ❤️❤️❤️❤️ Evet yarın randevum var herkes çok met ediyor her şeyi anlatıp iyice bir kontrol olmak istiyorum🙂. @NurEto @Elif_kocaturk 💙. Sonunda ben de oldum kızlar hadi bakalım umutlar kasima💋
Blackkcat DiplomaliEvHanimi evet canım,kontrol şart neden bu kadar gecikti,birazda ah şu stres olmasa kuzum,hamile olmadığını da öğrenince insan ne zaman regli olacam diye stres yapıyor,rahat bi kafa önemli hamilelik için,kasım hepimize uğur getirsin💕
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi galiba düşündüğümüz için geciktiriyoruz kuzum ama şükür olmuşsun rahatlarsın şimdi 🥰 zira iğne değse patlıcak gibiydik 🙈 Kasım bizim ayımız olsun! 🤲❤
DiplomaliEvHanimi Blackkcat Aynen aslında hiç kafama takmıycağım diye başlamıştım hiçte takmadım çocuk için ilişki olmadı ama gecikme başlayınca ister istemez takıyor insan