Tugce1803 Oznurcakir evet sonra ama doktora ne zaman gitsem bilemedim ki adetin 3.günü mü gitsem son gün mü gitsem muayene için @Blackkcat
Blackkcat Tugce1803 3.gün git canım hormon testide isterse,rahim filminin bi günü yoksa tabi,hadi hayırlısı olsun
Oznurcakir Tugce1803 yok 3.gunu git daha iyi doktor sana ne yapman gerektiğini söyler zaten . Bende yeni adet oldum 3.gunumde gidecem . Bnde bu ay çektirmeyi düşünüyorum
Tugce1803 Blackkcat ben hormon testi yeni yaptırdım canım adetin son gününe aldım ama napayım ki şimdi kararsız kaldım
Blackkcat NurEto ancak gece artık🤷🏻♀️Gün içinde eşime ulaşmak zor,bu akşamda kaynıma kız istemeye gidecez geç döneriz kesin belki sabahı değerlendiririm,çatlamada olursa
Blackkcat Tugce1803 hormon sonuçların nasıldı canım,sıkıntı yoksa hormon istemez o zaman rastgele git kuzum,bu arada başladı mı regl
Tugce1803 Oznurcakir hormon tahlili yaptırdım daha yeni o yüzden son güne aldım rahim filmi isterse diye
Tugce1803 Blackkcat hormonlarda sıkıntı yok canım gayet güzel Allaha şükür🙏valla biraz dolmuş ped peçeteyle sildim bişi çıkmadı ama adetin son gününe aldım rahim filmi isterse süre geçmesin diye
Blackkcat Tugce1803 iyi yaptın canım,rahim filminden sonrada güzel sonuç alan çok arkadaşlarımız var hakkında hep hayırlısı olsun💕
Blackkcat NurEto amin canım💕bak zaman ne çabuk geçiyor daha 13gün önce kimyasal yaşadım şimdi tekrar yumurtluyorum,inşallah sağlıklı döllenme olur ya da ne zaman olacaksa sağlıklı olur en çok bunun için dua ediyorum yeter ki sağlık olsun🤲🏻
Tugce1803 Blackkcat kuzum ben napayım şimdi ya 3.gün mü gideyim yoksa son güne aldım. Ya da 3.gğn devlet hastanesine gidip testi yaptırıp son günü özele mi gideyim
Snszasla Elif_kocaturk haklısın valla canım kimyasal sonrası adet döngüm şaştı galiba benim de hamile olma ihtimalimi hiç düşünmüyorum su an
Elif_kocaturk Snszasla hep çok düşündüğümüz için olmuyo kuzum düşünmemek lazım kendini motive et bu ay olmamış olabilir bidahaki ay olur gibi sonuçta hamile kalabiliyorsun canını sıkma düşünüpte uzun yıllar bekleyen insanlar var ben hep onları düşünüp kendime kızıyorum daha ilk denemede saldın kendini diye 🙄 Rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin
Blackkcat Tugce1803 kuzu 3.güne sıra alabiliyorsan o zaman git muhakkak,rahim filmi için ne zaman karar verirler belli olmaz hiç çektirmedim,ama 3.gün git bakalım bi yol çizer doktorun sana,bu ay bitmeden değerlendirirsin bu ayıda
Tugce1803 Blackkcat Kuzum değiştirdim saat 13.50 de varmış en erken ona aldım inşallah bakılır o saatte
Blackkcat Tugce1803 bakılır heralde canım devlete aldın di mi,olmazsa sonuçlarla özele gidersin yani tanıdığın güvendiğin bi doktorda varsa durumu takip eder bakalım film çekildikten sonra çok iyi olacak inanıyorum🤲🏻💜