Melek___melek Onceden planlama yaptiran yada cinsiyyeti onceden hesapladan doru yalniw cevap alaniniz oldumu kizlar????
Melek___melek Melek___melek Ben istaqramda karwilawdim oyle sayfalarnan.azeriler ruslar yapiyo.sayfada cokca Dogru cikan sonuclar paylawiliyor.o yuzden sordum.yinede doruluqunu bilemiyorum
Hatik Yumurtlama olmadan önce hamile kalınırsa kız yumurtlama tarihinden sonra ilişki olursa erkek olur derler
BilgeKaganVeAnnesi Arzymn bencede 😁😁😁 çok gülüyorum böyle olunca yaa valla 😁😁 hayret bisi babayla eşle alakası var hesaplama felan yok eslerle alakali bi durum 😍
M_agayeva Cinsiyyet planlamasi var kizlar doktor hesap yapiyo ve hangi ay kiz hangi ay erkek ola bilir diye soyliyor doktor da olmasa hesaplamayi bilen yapiyor
SuleDoruk Benimkilerin hiç biri tutmadı. Ona göre plan yapıp tutmadığın da büyük hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. O yüzden oluruna bırakın...
Arzymn BilgeKaganVeAnnesi bir gene doktor biliyor yazmış, bunjn için hacı hocaya giden var 😁😁😁 Akıl sen ne büyük nimetsin 😁
Canannncan Topluca kafayı yedi şu cinsiyetçiler valla bırakın akışına Allah aşkına ya. En dayanıklı güçlü ve yumurtaya ulaşabilen sperm tutunur yumurtaya. Bilimsel hiç bi yanı yok. Tuttu diyenlere de hayret ediyorum!zaten yüzde %50 ihtimal var ya kız olacak ya erkek.neye göre tuttu kime göre tuttu 😂
BilgeKaganVeAnnesi Melek___melek inanma canım boşver sen eslerle alakası var ne gun ne tarih nede başka bişey😑
Labaysenur Hiç alakası yok gerçekten ona göre yapılmış fakat 4.oğlunu bekleyen tanıdığım var.hocaya gidip muskada yaptırmıştı 😏. Daha neler neler beslenmeye kadar yumrtlama günlerine kadat eşinin beslenmesine kadar allahım neler neler fakat 4.oğlan yinede allahın hikmetinden sual olunmuyor malesef.🤔