Cansinsen_ Ya kızlar 4 defa oldu hissettik Yalova'ya vurmuş önce bide kocaeli gebzedeyiz denizin öbür tarafı baya sarsıldık uyumucaz bu gidişle allah yardım etsin
Esramese Nur___ yazmasan daha iyidi 15gunn sonra evime zorla getirildm deprem korkusuna zaten simdi nasil oturucm korkudan sutum kesilip duruyo zaten
Nur___ Tv de izlemeyelim ozaman cnim hiç bi şekide haberimiz olmaz nasılsa, başlıkta belirtiyorum ayrıca yalovada diye ve motive edici şeyler yazdım, kusura bakma yine de. @Esramese
Deletedmom0098 Nur___ bence de hamile anneler var böyle şeyler paylaşılmasın doğumla ilgili konuşuluyor zaten Bırakın haberlerde göreceklerse görürler zaten
Esramese Nur___ canim panik atak var bn aklimi oynatiyordm bu deprmde el kadar bebekle kalakldm ortada suan zangr zangr titriyorum korkudan gorem3dgmz varlklr bile bulasmis tramva kaynakli o derece berbat haldeym tek kafa dagittm bira vardi
Esramese Nur___ bn oncekilerde kafayi vurup yatmis insanm ama cocugumdn dolayi cagresz hissettm icin bu oluyo
Nur___ Esramese ne güzel 🌼 hatırladım cnm seni doğum yapmadan önce post açmıştın dimi, bu korkular ile alakalı
Esramese Poncik77 cocukta huzursz uyumak bilmedi 6 7 saattr uykuszlktn agliyo resmn deorem gunude boyle olmustu