Recbey Ben yalovada yaşıyorum 3 kere hissettik ilki çok kötüydü alttan vurdu zangır zangır titretti rabbim büyüğünden korusun 🤲😔😔
minayasemin Tuzla’da oturuyorum. Burada da bum diye bi gürültüyle koltuğum resmen ileri geri sallandı. Allah hepimizi korusun..
Sinemozdem minayasemin bende tuzladayım vallahi çok pis sesle vurdu 2 tanesini duydum korkudan karnım kasıldı ya 7 üstü bekleniyor diyolar çok korkuyorum
Sevda15 Lale00 aynen bende Gebze’deyim evde tektim eşim işte remden çatır çatır ses geldi koltuktan firladım Kayınvalidem lere aşağıya allahım yaşatmasın bir daha o korkuyu çok kötüydü 🙄
Nur___ Kızlar Allah hepimizi korusun da, nasıl bebeklerimize hazırladık çanta filan, deprem çantasını da yapmamız gerek ozaman hazırlıklı oluruz
Serenayyx Fatmalipelit esenyurtta hangi mahalledesin ben mehmet akif ersoy mahallesindeyim hissetmedim ama korku var çok kötü
Seda_123 Ilk defa şahit oldum depreme istanbul pendikteyim öncekini ayakta olduğum hissetmemistim bu seferkini fena hissettim elim ayağım titriyor hala dua etmekten başka caremiz yok🤲
Serenayyx Fatmalipelit bende normalde yeşilkentte innovia 2deyim bi önceki depremde korkumdan sancılandım ve doğum yaptım o zamandan bu yana anneme geldik eşimle Burda kalıyoruz tek başıma duramıyorum evde🙁
Deletedmom0098 Hatice04 eyüp de hangi mahalledesiniz Ben eyüp alibeyköyde karadolap mah. Oturuyorum ama hissetmedim çok şükür 😢 Allah beterinden korusun
Serenayyx Fatmalipelit 37+6da doğum yaptım ama bebeğim 1 hafta küvezde yattı ciğerlerindeki sıvıyı doğum esnasında atamadı tedbir amaçlı yatırdılar ama çok şükür şimdi yanımda 🙏🏻