Mrvegrkan 😂 sonundaaa doğumun ertesi günü sezeryan günü almıştık ama bir gün önce yani çarşamba günü eşimle yürüyüş yaptık agrım vardı bu arada yürüşten sonra dahada arttı dayanılmaz hale geldi ve öğlen nişanım gelmişti biz hastaneye gittik muayene olmaya ebe 5 cm dedi Allah ben şok hiç beklemiyordum ama nasıl agrım başladı anlatamam suyum geldi gece 12 de yatış yaptık gece 2:45 doğum yaptım Allah gönlüme göre verdi beklemedim hiç çok agrı çekmedim hemen girdim çıktım gibi oldu sonunda bende anne oldum doğduğunda ebe kucağıma verdiğinde ben buna nasıl bakıcam diye agladım çok küçük şimdi evdeyiz oğlum uyuyor bende dinleniyorum herşey çok güzel ilerledi darısı herkesin başına sezeryan derken bir gün önce normal yaptım Allah’ın işi hepinizi öptüm ❤️
Evinanne Mrvegrkan allah bağışlasın canım ne güzel darısı bizlere🌸 neden Sezeryan olacaktın bi sıkıntı mı vardı yoksa isteğe bağlı mı
MucizeAnnesi3545 Mrvegrkan Allahım banada nasip et byle lütfen nolur Rabbim 🤗 bizede cok dua et canım. Hayırlı evlat olsun, acısını görmeyin inşallah 🤗
Esma_davut Mrvegrkan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 ne güzel kısa zamanda almışsın kucağına ☺ darısı bizlere dört gözle bekliyoruz artık🤗
uyanikkeda11 Mrvegrkan Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömrü olsun miniğin 🥰 ne güzel bir doğum olmuş 🤗