Nuryldrm Rojda_cht bende 15+5 haftaliğim bende öğrenmiş sayılmam doktora sordum şimdi kesin bişey diyemem bende bi tahminde bulunsanız diyince erkeğe benziyo dedi 17 hafta olunca gel kesin bi cvp veririm dedi
Suheyla19A Rojda_cht hic sormadim henuz cok erken diye insallah 16.haftada gitcem doktora o zaman ogrenirim😊
busra-mutluanne1 Rojda_cht Bende 13+1 im ekim sonu kontrol var orda belli olur inşallah diyorum bende bilmiyorum henüz
edak Rojda_cht ben de 15+1 'im , 12. Haftada doktor erkek olabilir demişti bugün kesin olarak kız dedi 😌🤷🏻♀️🌸
Sesem 12 haftada kız dedi 13 te küçük bi çıkıntı görüp erkek dedi sonra eşimle iddaaya girdiler bakalım kim kazanacak 😀
MrsClk 11 haftalığım bugün kıza benziyor dedi ama tabiki daha çok erken haftaya 2li testte tekrar bakalım dedi 😍
Rojda_cht Sesem tabikide. Sağlıklı iman dolu olsun diye her zaman dua ediyoruz canım ama oda tatlı merak işte ☺️
busra-mutluanne1 Bende 13+1 im ekim sonu kontrol var orda belli olur inşallah diyorum bende bilmiyorum henüz
Rojda_cht busra-mutluanne1 allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. İnşallah hemen öğrenirsin ☺️
Stella_ 13.haftamda sordum keske sormasaydim 16 olmadan sormamak ogrenmemek lazim bence kesin olmayabiliyormus burdan cok okudum cok degisen oluyo. Simdi icim icimi yiyo meraktan eskiden bu kdar merak etmiyodum
edak Rojda_cht ben kendi adıma üzülmedim çünkü başından beri kız hissediyordum ve kız istiyordum, Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür🤲🏻😌 darısı herkesin başına 🥰
Sermec 12+3 te erkege benziyor dedı 5 gun sonra randevum var 16 haftalık olcaz o zaman bakalım bellı olacak mı 🙏🥰
[silindi] Rojda_cht 11+6 erkek olacağını söyledi doktorum 14+3 ve değişmedi kesin olarak Allah’ın izniyle inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bir oğluşum olacak ☺️🥰🙏🕋