Btlfyz Bende hamile olduğumu bilmiyordum sürekli sarı akıntım vardi. Test yaptım hamile çıktım. Yani belirtisi olabilir
Zynp01 Ladygirl enfeksiyon canım dar pantolon sabun vajinal duş sentetik iç çamaşırı duş jeli vs sebep oluyor
Mucize34 Ladygirl umudum yok diye kesip atma ama umitlenmede her ay. Çünkü bilirim hayal kırıklığı çok kötü bir sey. Oluruna bırak rabbim eminim hayırlı zamanda vericektir öyle düşün demekki olmaması şimdilik daha hayırlıdır
Ladygirl Mucize34 doğru diyosun canım zaten ilk bu ay başladık olmayınca ben pirpirikliyim niye olmadı diyorum gerçi 5 6 ay sonra olanlar var yani
BilgecyLn Kumru82 aa benim de adetim 2 gün geçti test negatif ama bugün sarımsı akıntım oldu neyin nesi bu diyordum normalde yumurtlama da beyaz akıntım olur geçerdi
Sermec Yeşil ya da sarı vajinal akıntı olağan değildir ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon olduğunu gösterebilir. Kızarıklık ve tahriş gibi belirtiler de görülebilir. Kimi zaman cinsel yolla bulaşan hastalıklar herhangi bir belirtiye yol açmayabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar gebelik sırasında hem kadını hem de bebeği etkileyecek komplikasyonlara yol açabilmektedir.. Sarı akıntı ıyı bir sey degıl kızlar ben 15+2 haftalık hamıleyım ve hıc sarı akıntım olmadı
Mucize34 Ladygirl ee daha ne 😊😊 bende sandım senelerdir olmuyor. 😊 Oo bekle bakalım birazcık daha 😊 hayırlısı olsun