nurcakir58 Arkadaşlarım ariyo hep hamile bende istiyorum hamile kalıp bebeğimi kucama almak Kasım'da bitiyo sezerysn olduğum için bekliyorum bugün capaya gittim bekle dedi 2ayim kaldı ben de hamile olmak kucama almak istiyorum bebeğimi hep gebelikler sorunlu korkuyorumda bı yandan
Lalemm86 nurcakir58 başınız sağolsun neden vefat etti inş tez zamanda tekrar allah sağlıklı bebekler nasip eder
Bebekgeliyor nurcakir58 inşallah 2 ay sonunda hemencik keseye yerleşir sonrada saglikla kucagina alirsin🙏🏻bebegin karninda mi vefat etti
Mutluluk35 nurcakir58 insan ister istemez korkuyor canim benimde 2 kaybim var kurtaj oldum bebeklerim gelisemedi sonrada myom ameliyati oldum sezeryan gibi bu ay korunmam bitti bakalim ne zaman olacak hayirlisi
saka36 Mutluluk35 ben miyom ameliyatından 6 ay sonra hamile kaldım😊 ameliyattan 3 ay sonra korunmayı bırak dedi doktorum birkaç ay sonrada kaldım. İnş sizinde öyle olur😊
Mutluluk35 saka36 inşallah çok teşekkur ederim bu ay pek umutlu degilim ilk aydan olmaz herhalde rabbim tez zamanda hayirlisiyla bizede yaşatsin insallah