Missperi Mrb arkadaşlar iki bebek arabası arasında kararsız kaldim biri kraft pro fit diğeri ise yoyko hotmom bebek arabası kullananlar varsa özellikle yoyko hotmomu çok beğendim fakat etrafımda hic kullanan yok.
Beyzanurlina Missperi yoyko blmıyorum ama aynı modeli kiwi egg travel sıstem 2500 aldım ben kullanmadım daha yoykoda sadece puset ya oturma kabını var kiwide yatagı oturma ve puseti aynı model
Tz1 Missperi bizim ilk bebeğimiz pek tecrübeli değiliz yani ama internetten bakarak en son casual cuatro almaya karar verdik siparişte ettik pazartesi gelir inşallah memnun kalırız
Missperi Ernika evet oda güzel kraft zaten iyi bi marka ürünleri sağlam kullanışlı insan karar veremiyor😏
Beyzanurlina Missperi ayyy baktımda kalmamıs kuşum ya 😣 ama modeli şöle sölim tanker gibi tekerlek 🙈 büyük yani milletin kullandıgı bebek arabasına göre büyük☺️
Nazlikurtvuran Missperi kuzenim dogum yapti iki ay once o onerdigi icin aldim canim o cok memnun kaldi bende pazartesi dogum yapicam nasipse kullanicam arkadasimdada ayni bebek arabasi var