Ebraralyammm Kizlar 32 haftalik hamileyim hamileligim boyunca hic migde bulantisi kusma vb yasamadim ama şu son 1 aydir surekli öğürme geliyor kusuyorum . Azda yesem cokta yesem rahatsiz oluyorum neden boyle oluyor nefes bile alamiyorum bazen normalmi acaba bu tip durumlar ?
Tugbayucesoy Ebraralyammm bende 32 haftamdayım ama benim ilk aydan beri hiç kesilmeDi bulantı kusmalarım
annevebebek17 Ebraralyammm ah ah bende 32 haftamdayim ne yesem midem bulanıyor kusuyorum kusamazsam da mahvoluyorum bir anlasam niye böyle oldum.. Yemek yemesem daha mutluyum herşeyden tiksindim çocuğum kilo alamayacak diye korkuyorum..
Ebraralyammm Tugbayucesoy canim benimki bulanti kusma olsa ona bile raziyim en azindan rahatliyor oyle insan benimki ogurme sadece bogazim tikanip kaliyor yemek yemekten sogudum artik 😔
Ebraralyammm annevebebek17 Sizdemi ya insallah bir an once gecer bu durum yoksa piskolojim bozulcak artik. Bende birde b Migdede sorun var yaniyor surekli gercekten katlanmak zor .
annevebebek17 Ebraralyammm mide yanmasi yapıyor göğüs ağrısı yapıyor birde zaten kustukca bogazim yaniyor tahris oldu ne yesem bogazimdan geçerken dayanamıyorum resmen cok zor zok.. Gaviscon kullanıyorum birde organik bal yiyorum rahatlatiyor biraz