Maraslianne Merhaba arkadaslar ben 35 haftalik gebeyim ama yalanci sancılarım hic yok denecek kadar az. 3 gün önce oldu oda ilk ve sondu.sadece arada baskı hissediyorum. Oda cok az tabi .boyle olup normal dogum yapan dogumda sancısı olan var mi acaba?
Aysebkr1258 Maraslianne 40 haftalık Doğum yaptım hiç yalancı sancım falan olmadı ve sizin haftanız daha erken
ozgeya Maraslianne 38.haftada doğum yaptım hiç sancım olmadı.Hatta açıklığım 4-5 cm iken de sancım olmadı,hastanede suyumu patlattıktan sonra başladı sancılarım.
Kumsalinannesii Maraslianne 39+3 ye hastaneye gittim hiç sancım çıkmadı olmadıda o Zamana kadar hastaneden çıkınca bir sancı girdi doğuruyorum galiba dedim sabah nisanım geldi o gün doğurdum. Yalancı Sancım benimde olmadı ☺️
Maraslianne Aysebkr1258 teşekkür ederim içim rahatladı. Normal istiyorum ben sezeryan olmak brnim icin cok kotu olur
Cnsakf Ezgib ya böyle benim haftamda doğum yapanları görünce aşırı herecan yapıyorum 😂 36+2 yim böyle her güne doğururmuyum acaba diye uyanıyorum. Kasılma dışında hiç doğum belirtiside yok bende valla heyecandan doğurucam he
Ezgib Cnsakf allah sag salim kurtarsin senide ☺️Ben hic düşünmemiştim tabi sabah suyum gelene kadar 😅inan bikere dusunmemisim doğumu sonsuza kadar hamile kalcam sanki ☺️Ev temizliğim bitti ertesi gün doğurdum
Cnsakf Ezgib aminnn 😊 ben hastane çantamı hazırlanadım hem doğurcak gibi hissediyorum hem hala rahatım 😂 bende çantamı hazırlayayım bari belli mi olur 😁
Cnsakf mnli bendede ne yalancı sancı ne bişey öyle bazen hamile değilmiş gibi hissediyorum ama kasılmalar oluyor. Ama hergüne aha bugün doğururum diye başlıyorum sanırım psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyprum 😂😂
loya-milya ikinci kızımda 38+0 haftaya girdigim an hiç bir sancım yokkken suyum gelmeye başladı. doktora gittim hemen 7cm acılmam olmuş 2 sat sonra dogurdum ntsdeykende hiç bir sancım yoktu sırf suyla geldi bebek