BilgecyLn hlmc 10 eylül adetim 1 gün geçti ama test negatif yumurtlamam 1 hafta önceydi olsa da çıkma galiba daha
Ozgeeeozge Benim sen son adetim 3 eylul cumartesi kese göründü bugün kontrole gittim kese büyümüş 18mm olmuş ama bebeği göremedi haftaya da göremezsek boş gebelik olabilir dedi ☹️☹️☹️
Harvicell Ozgeeeozge ya canını sıkma daha 5+2 bugün. haftaya git canım doktorun neden bukadar erken çağırdı ki seni
hlmc hlmc bugün gittim maalesef görünmedi hiçbir şey. Böyle gidip gidip boş dönmemek için bekleyeceğim bir müddet daha
Serrax hlmc gittik canım 4+4 de gittik,keseyi gördük sadece 20 gün sonra tekrar gel dedi bakalım inşallah kalp atışını bebeği falan görcez🥰
Harvicell Ozgeeeozge erken bence ben 6+ 0 da gideceğim kalp atışları için , erken gitmeyeyim diye düşünüyorum . Üzme bence kendini . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir evladımız olur 🙏🏻
[silindi] benim adetim 4 eylul 1 ekimde kan verdim grip olmustum acilde mecbur baktılar adetime üç gün kala beta 279 çıktı 5 ekimde verdim bide adetimden 1 gün sonra beta 1922 çıktı dünde kesemizi görmeye gittik 4+2 olmuşuz bakalım 15 gün sonra kalp atısları icin çağırdı doktor 😊🙏
Zynp01 hlmc bnm 5 eylülde olması gerekiyordu 4 eylülde bikç damla geldi 5 eylülde sadece 1 ped doldu 6 eylül leke ve bitti biyincetest yaptım evde negatif
Yesimlive 4 eylul son adet günüm. Benimki geç dollenme sanırım hcg 1021 ama minnoş bi kese göründü bugün :)