DeryaBay Merhaba arkadaşlar, Ben 6 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim ve bana bebek aspirini içmemi önerdi kanı sulandırsn diye dedi. Daha önce duymadım endişelendim İnt bakınca da düşük tehlikesi olana veriliyomuş fln yazıyo. Kullanan var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık 🙄🤔
Sherylady DeryaBay bende ikiz gebeyim coraspirin içiyorum kan sulandırıcı olarak. Doktorlar veriyor dert etme. Progestan verdi bana hepsi düşük için yazıyor normalde ama bende öyle bir durum yoktu.
DeryaBay Nesexx aman keşke olmasın insan korkuyo daha önce duymadım kime sorsam ne alaka dedi randevu alıcam başka doktora o ara burdan sormak istedim teşekkürler 🤗
Nesexx DeryaBay 37. Haftada kesicez dedi doktorum doğum yaklaştığı için galiba kanama olmasın diye olabilir
dfnomr Bende kullaniyorum canim benim ilk gebeligimde bebegimin kalbi durdu pihtilasma sorunu olabilir diye onlem amacli verdi sana da onlem amacli vermisyir pihti olusmasin diye sifa olsun insallah bize :)
Tuba1234_4 Bana yardimc8 olun bileniniz varmi? Bende 15 sene once 20.haftada ilk dusugumde pihtilasma oldugunu buldular. Uzerine iki cocuk dogurdum bir ay once dusuk yaptim yine 20.haftada benden yine test istediler sizce hamile kaldiysam bu ay spnunda yapilicak bu testin sonuclari yaniltici olurmu,?