zeyzey12 kızlar ben 31 hafta gebeyim bebegim bi ara döndügünü hiss ettim çünkü gögsme doğru vuruyordu tekmeleri çok belliydi ve şiddetliydi ama iki üç gündür bebegim hareketleri çok çok azaldı ve vuruncada aşagya doğru vuruyor acaba hala ayagı aşagıdamı ne zaman döndü bebeginiz ve nasl anladınız lütfen yardımcı olurmusunuz
tugbadm zeyzey12 aynı durumdayız canım bazen aşağı da bazen yukarı da hissediyorum hangisi eli hangisi ayağı anlayamıyorum ve bu ara karnıma gün içinde ağrı girip çıkıyor canım sen de de oluyor mu
CerenAkbulut zeyzey12 onu biz pek anlayamıyoruz bence. Ben kesinlikle dönmedi diye geçen hafta doktora gittim ama baş aşağı dedi doktor inanamadım. (34. hafta) kaburgalarıma baskı yapıyor şuan birtek oradan anlıyorum, ayakları geliyor bence kaburgama.
zeyzey12 tugbadm evet canım bendede oluyor bazen bakıyorum karnm birden çok sertleşiyor sonra kasık agrılarım oluyor yani bebegin döndügünü bilsem rahatlıyacam ama aşagıya doğru vurdugunu hiss ettigm için dönmedigini anlıyorum inşlh döner ya sezeryan olmak istemiyorum
Nur___ zeyzey12 ayakları hala gögüs kafesime vuruyor, başı aşağıda uzun süredir böyle zaten, artık dayanılmaz olmaya başladı
zeyzey12 Nur___ en son 26 haftada gittim oda başı yukarda dedi hareketlerni çok az hiss edersn dedi umarım 34 e kadar döner dedi öyle yani o zaman ne hiss ediyorsam şuanda öyle yani dönmedgni biliyorum bi ara döndü sonra tekrar başını yukarya çevirdi
defne55 CerenAkbulut bende anlamadım 29 haftada gitmiştim döndü demişti doktor 35 haftaya gireceğiz hala aşağıda olduğunu hissedemiyorum
Suleymanovs Hickirik tuttugunda kalp gibi asagida vuruyordu.bude asagida fazla baski oluyor keseye.tuvalet ihtiyaci daha fazla oluyor
defne55 zeyzey12 anlamadım valla doktora gittim dönmüş dedi doktor öyle öğrendim benim çocuk fazla tepki vermiyor naptigi anlaşılmıyor tepkisiz benimki😂😂