Kozef Bende 21+3 oldum ve özel sektörde çalışıyorum 1,5 saat erken çıkma hakkımı kullanıyorum.Uymayan şirkete cezası var bence boşvermeyin derim hakkımız sonuçta
baharclk SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kayinvalidem yan binamda oturuyor, ilk 5 ay kendim yaptim hep evimde, zor oldu ama 6. aydan beri orda yiyorduk. Şimdi 8 olduk ama isten ciktim devam edermiyiz bilmiyorum 😂
Hande2 nurdanerol kilo almayı takma canım ilk haftalar normal zaten vücut tam adapte olamıyor. Sonradan duzelirsin önemli olan bebişin gelişimi. Kusuyor musun? Kusuyorsan zaten normal bir çok kişinin başına geliyo onlar azalınca kilo da alınıyor. Faydalı şeyler yemeye çalışırsın az az önemli olan o. Başkalarının laflarini hiç takma. Işinde de fırsat buldukça ye bol su iç meyve falan atıştır pratik muz falan çerez ye. Hiçbişey önemli değil senden ve bebeğinden. Isyerindekiler de çok anlayissiz değildir herhalde. Arada dinlen fırsat buldukça
ZehraEmreEge SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben 33. Haftamdayım halaa çalışıyorum. Gerçekten zor bir bulantı dönemi geçirdim ama işi hiç bırakmadım çok zor oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun 😣