• anti rubella lgm

Merhaba anneler sizlere sorum şu bugün hastaneye gittim ve anti rubella lgm sonucum 0,97 ile şüpheli pozitif cikti normalde 0~0,8 arasi olmaliymis. Doktor tekrar tahlil yapti. Böyle birseyle karsilasan var mi cok endiseliyim. Bana ve bebegime dua edin nolur cok üzülüyorum 😢💔

esrasim benim de reaktif çıkmıştı. Şükür ki bşey çıkmadı 2.de aklına kötü şeyler i getirme

insallah bizim de sonuclarimiz iyi gelir. Söz konusu bebegim olunca cok endiselendim elimde degil. Teşekkür ederim🙏

Benimde toxoplasma değerim ara değer çıktı bu daha da korkunç 9,5 haftalık hamileyim bu haftasonuna doğru testi tekrarlıcz banada dua edin böyle birşey çıkmasın,internetten okuduğum kadarıyla baya kötü bir durum 😱😪

gulcins insallah kötü birsey olmaz Rabbim onlari bizlere bağışlasın 🙏inan internette o kadar bilgi kirliligi var ki ben artik okumuyorum dua istiyorum sadece 😢

gulcins bu kedi için mi evde kedı veya hayvan besleyenler için bende yaptırdım sonucu daha çıkmadı ara olunca noluyormuş ki

Mesdeniz sanirim anti toxoplazma hayvanlardan ve çiğ etten bulasan bir virüs anti rubella kizamikla ilgili. Benim de 2. Sonuclar gelmedi şüpheli ciktigi icin tekrar yapildi. Doktor bebek icin tehlikeli olduğunu söyledi ben cok fazla arastirmadim kötü birsey le karsilasirim diye 😢