Hasnur En son şubat 1 inde adet oldum normalde mart 3 ünde adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti hala adet olmadım böyle adet olucakmış gibi göğüslerim karnım karsıklarım oluyor bu durumda olup test yapmış annelerimiz var mu bana Yardımcı olur musunuz ?
Damlaveannesi Hasnur Ben adet gunumün geciktigi günun aksamı yaptım testi😂😂 önce idrar çift çizgi çiktı sonra kan verdim hamileymişim😂😂 Ben o gün adet sancımın olmamasindan anlamıştm zaten🤗🤗
dunyam3105 Hasnur bnce kan testi yaptır direk. Benm adetlerm gayet düzenli giderken son 2-3ünde hep gecikmelerim oluyodu ve sonuç hep negatif çıkıyo. En son adetimin gecikmesinde 10 bekleme kararı almıştım eczanedn test alıp eşime süpriz yapıcaktm ama test bozuk çıktı tek bi çizgi bi çıkmadı 🤦🏻♀️ Ertesi gün kan testinde 39680 gibi bi sonuç çıkmıştı ☺
Gozdegnc tıbkı benim yaşadığım gibi kan tahlili yaptırırsan hemen çıkar idrar için tam net çıkmasada silik çizgi çıkacağını umuyorum Güzel haberlerini alırız inşallah🙏
Damlaveannesi Hasnur Olmassada Allah en kısa zamanda sana çift çizgıyi görmeni nasip eder inşallah 🤗🤗 Korkma bu ay olmassa dier ay olur inşallah ama denemeden ögrenemezsin icin içini yiyicegine eczaneden al bir test yap 😊
Snmsnmz Silik de olsa idrarda çift çizgi görünür tahminimce ama kan testi kesin sonuç tabiki 🙂 güzel.haberlerini bekliyoruz 🙏