melegin-annesi Burası savaşın tam ortası dua edin ne olur araçlarda yer bulabilirsek kaçacağız herkes evlerini terketti kendi yurdumuzu yuvamızı bırakıyoruz Allahım sen yardım et 😥😥😥😥😥😥
Kuzucugunannesi melegin-annesi allah yar yardimcinuz olsn tam olarak nerdesn benim de anneannem teyzemler ordaydi annemler gelip aldılar onu allah yardim etsin sizlere
haklisinesracim Ay kıyamam Rabbime emanetsiniz korkmayın lütfen dua edin sakin kalmaya çalışın hamile misiniz
Kuzucugunannesi melegin-annesi ooww allah yardimcin olsn canm benim valahi dua et sakinligini koru diyecegm ama bnde gecen sefer ordaydim yasadm zor yani
Nur_Nur melegin-annesi Allah kolaylıklar versin askerlerimize ve sizlere.. Suriye tarafından topraklarımıza gelen bir silah var mı yoksa sınır ötesindeki çatışma sesleri mi geliyor size? bunu tam anlayabiliyor musunuz
Bilgeeferhat melegin-annesi rabbim vatanımızı korusun sizlerde inşallah tez vakitte güvenle evlerinize dönersiniz dualarımız sizinle 🤲🏻
melegin-annesi Nur_Nur bugün 40 ın üstünde havan mermisi düştü ve bi okulun bahçesine havan topu düştü
Bilgeeferhat melegin-annesi sanırım imha edilmiş teroristlerin havan mermisi ve havan topu attığı bölgeler geceden beri uyku tutmadı beni de sürekli takip ediyorum