lilayda Kizlar korkmayin bana da 6 inci haftamda bos gebelik dediler bi hafta sonra gel goremezsek kesin bos gebeliktir dedi hatta karnimdan görmeyince alttan bile baktı gene göremedi. Ben guvenemedim bu ozeldeki doktora ilk kez gitmistim. Beni daha once ameliyat eden doktoruma gittim devlete 4 gun sonra o gördü karnimdan kenara saklanmış dedi kalbini de dinledik. Hic sıkmayın caninizi bazen saklaniyorlar 😅
masalsii Seymadmirk_94 acele etme kesenin boş durmasının zararı yok bende her ihtimale karşı 10. Haftaya kadar beklemiştim ama malesef olmamıştı 🤷🏼♀️
Seymadmirk_94 lilayda benim öğleden sonra randevum tüm gece rüyamda doktorlarla uğraştım psikolojim alt üst😔
Butterflyyy Ben 7 de gittim bebeği ve kalp atışını göremedim 1 hafta sonra gel dedi başka doktora gittim alttan muayene etti Boş dedi ama ben bekliyorum cuma tekrar gitcem
lilayda Butterflyyy benim de özel doktorum alttan muayene etmişti gene de görememişti biaz daha bekleyip devlete gittim merak etme sakın canını sıkma bazi bebekler kesenin kenarına tutunuyor ve saklanıyor benimki oyle olmuştu cok gec gördük
Melekanne123 Selvi_nazo ay inşallah bende öyle olurum 6 haftalıkta gittim minik kese vardı bebek görünmedi 8 de gittim kese içinde yolk sac var bebek yoktu kalp atışı yoktu 9. Haftamda tekrar gidecem yarın inşallah görürüz yoksa kürtaj olmak zorunda kalcam 😔
Nurdane-12 Melekanne123 insallah canim allahım kimseye acı göstermesin insallah sende görürsün bebeğini duyarsın kalp atışını
Melekanne123 lilayda inşallah ya son bir umut kaldı doktor umutsuz konuştu ama bekliyorum bir umutla işte 🤲🏻
Seymadmirk_94 lilayda evet gittim ve kalp atışını duydum bugün çok şükür 🙏 çok mutluyum Rabbim bekleyen herkesi güzel sonuçlandırsın inşallah