[silindi] Kızlar merhaba Ben henüz 28 haftalık hamileyim ama 2 3 gündür göğsümden süt geliyor. Başta 1 damla kadar ancak oluyordu ama şimdi baya ıslatıyor çamaşırımı. Normal mi acaba başına böyle birşey gelen oldu mu. Benim enfeksiyondan ötürü erken doğum riskim var o yüzden endişelendim biraz.
CerenAkbulut [silindi] Yanlış anlamayın lütfen göğüslerinizde bir hareketlilik oldu mu? Ovalama falan gibi mesela? O zaman süt gelir diye okumuştum burada.
Belindaa [silindi] Bende de çok oluyo o 20. Haftadan beri damla damla oluyordu doktorlar gayet normal diyorlar korkulacak bişey yok 🤗
ZAsk [silindi] İlk oğlumda 5. Ayımda süt gelmişti. Doktor normal demişti. Hemen kaygılanmayın doktorunuza sorun isterseniz.
[silindi] CerenAkbulut yok olmadı ama çatlama oluyor diye yağ sürüyorum onun etkisi olmuş olabilir mi
sevdicek [silindi] yağ sürmek kanalları uyarmış olabilir. 35ten sonra surun diyorlar bence erken başlamışsınız sürmeye muhtemelen o yüzden süt geliyor.
Elifyor Benim 16. Haftamdan beri sürekli kendi kendine akıyor doktor normal demişti şu an 34+2 olduk herhangi bir sorun yok
[silindi] Elifyor bunu duyduğuma sevindim ya. Doğumun yaklaştığını gösterir diye korkuyordum daha çok erken çünkü.
[silindi] Belindaa çok şükür 😊 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize vaktinde inşallah 😁
[silindi] sevdicek 16 haftalıkken falan başladı çatlamaya en fazla çatlak göğsümde var şuan hemde her tarafında. Öyle olunca o zamandan beri sürüyorum
[silindi] ZAsk gelen mesajlarla biraz olsun için rahatladı zaten sağolun. Erken doğum riskim var diye korktum bu kadar değilse önemsemezdim belki 😊
ZAsk [silindi] Tabiki önemsemelisiniz. İnanın asıl sorulması gerekenler böyle şeyler. Rabbim vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin 🙏
Ilknur_emin [silindi] bendede oluyor eşimin dokunmadigi halde. Doktorum.normal dedi hatta yağ konusunu da sordum. Bir zararı olmaz demişti